Ειδήσεις

Published on April 10th, 2023 | by paggaiorama

0

Γιάννη άσε τις καταγγελίες και κατέβα στις εκλογές…

ΑΝΩ ΚΑΤΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΑΠ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΙΛΟΣΟΓΛΟΥ…

Με ανάρτησή του ο πρώην δήμαρχος Ελευθερούπολης Γιάννης Φιλόσογλου αναφέρει:

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΣΠΟΤΗΣ

Στο σχόλιο Φιλόσογλου απαντά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου προφανώς από το Άγιον Όρος όπου βρισκόταν:

“Αργεί χαρακτηριστικά η απάντηση της ΔΕΥΑ Παγγαίου και των αρμοδίων, για όσα τελείως λανθασμένα αναφέρονται σε ανάρτηση συμπολίτη μας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η εντύπωση οτι η διοίκηση του Δήμου Παγγαίου ειναι δυσκίνητη και σκληρή έναντι των δημοτών”.

ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑΠ

Η απάντηση ήρθε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΠ Πάρη Γρηγοριάδη που απαντά:

“Για ακομα μια φορα ο γνωστός Ιωάννης Φιλοσογλου προεβη σε μια επιπλαστη ανακοινωση οσον αφορα έναν συμπολιτη μας που ανηκει σε ευπαθη κοινωνικη ομάδα.

Τα πραγματικα περιστατικά ομως ειναι τελειως διαφορετικά.

Το ακινητο του συγκεκριμένου δημοτη μεταβιβαστηκε πριν περιπου 6 χρονια.

Με την προσκόμιση στην υπηρεσία της συμβολαιογραφικης πράξης μεταβιβασεως κυριοτητας, ενημερωσαμε αμεσα τον νεο ιδιοκτήτη για την υπαρξη τεράστιας οφειλής η οποια σύμφωνα με τον Κανονισμό Υδρευσης ακολουθει το ακίνητο και κατ επεκταση επιβαρύνει τον ίδιο , ο οποιος ομως αρνηθηκε να προβει σε διακανονισμο της οφειλης με συνέπεια να γινει διακοπη της υδροδότησης.

Μάλιστα για την συγκεκριμένη υπόθεση παρενέβη ο Συνήγορος του Πολίτη, ο οποιος μετα απο την αιτιολογημενη απάντηση που προσκομισε η Δημοτικη Επιχείρηση, την δικαιωσε πληρως και έθεσε την υποθεση στο αρχείο.

Σε καθε περιπτωση η ΔΕΥΑΑΠ δεν δύναται να γνωρίζει που διαμένει ατυπα ο καθε πολίτης”.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΙΛΟΣΟΓΛΟΥ

Δεν ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου η απάντηση της ΔΕΥΑ, ούτε ενδιαφέρουν μα καθόλου οι δικαιολογίες έστω και αν είναι πραγματικές, μόνο η κρίσιμη κατάσταση του ανθρώπου ενδιαφέρει!! Δεν περίμενα ειδικά από εσένα τέτοια αντίδραση, αλλά αντίδραση σύγκλισης οποιος και αν είναι ο λόγος, τα λόγια είναι περιττά σ’ αυτή την περίπτωση!!! ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΡΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!! ΔΕΝ Μ’ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!! Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!! ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ!! ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΣΠΌΤΗ

    • Πολύ όψιμη η ευαισθησία μιας και αυτή ειναι μια ιστορία που συνέβη πριν εξι χρόνια, το δε σπίτι δεν ειναι του Αποστόλη αλλα ανήκει σε αλλον.Δεν ειχα την πρόθεση να ασχοληθώ,λόγω του οτι προτιθεμαι να αποχωρήσω απο την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά ο λαϊκισμός οταν εμπλέκεται και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, πρεπει άμεσα να καταδικάζεται!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΟΓΛΟΥ

  •  Χρήστο άσχετα με το τι θα κανείς, αυτή τη στιγμή ως θεσμικό όργανο πρέπει να παρέμβεις διότι εσυ ειδικά γνωρίζεις την κατάσταση του συγκεκριμένου και δεν ενδιαφέρει ποτε και γιατί έγινε!! ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ!! ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ!!!
    • ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ
      • Giorgos Kou.s
      • Συγχαρητήρια, γιατρε για την ανθρώπινη ευαισθησίας σας. Καλό ανθρώπινο Πάσχα
  • Κώστας Γάκης
  • Για όσους είναι πολύ υπερευεσθητοι αυριο στη Δευα να το πληρωσουμε μαζί μιλάμε για κάποιες χιλιάδες ευρώ
  • Ιωάννης Φιλόσογλου
  • Από κάποιους ειδικά δεν θα περίμενα συμπεριφορές του τύπου ‘ελάτε να το πληρωσουμε’ διετέλεσαν και πρόεδροι Δ.Σ και γνωρίζουν τρόπους επίλυσης του προβλήματος να το εισηγηθούν στη ΔΕΥΑ!!2
    • Δέσποινα Ας
    • Πολυ σωστα κυριε ιωαννη ολο δικαιολογιες και οχι μονο εδω αλλα υποφερουν κιαλλες οικογενειες αλλα κανουν μεγαλες διαφορες και πονα η αληθεια στους ψηφους αλαγη αρκετα αλλαγη πρωσοπηκου αλλαγη σε ολα η πολυ πρεπει να παει μπροστα και οχι αραξαμε τα βρηκαμε και παιζουμε μονο τα ζαρια στα οσα θελουμε και η αλλη ειναι φτωχη και αλλη να τρων ψωμη δουλεια ζηταμε οχι ζητιανια
    • Sofia Padou
    • Συμβαίνουν πολλα στις ζωές των ανθρώπων άσχημα δεν χρειάζονται τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις είναι παλαιακες και ο κόσμος πλέον μπορεί να κρίνει τον καθενα όχι από λόγια αλλά από πραξεις…

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΦΙΛΟΣΟΓΛΟΥ – ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑