Ειδήσεις

Published on June 20th, 2023 | by paggaiorama

0

Κατακτά την 1η θέση στην Ελλάδα

Η RE/MAX CHOICE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΟΥΡΤΙΔΗ

  • Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 21ο Πανελλαδικό Συνέδριο της RE/MAX

Την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 21ο Πανελλαδικό Συνέδριο της RE/MAX. Ήταν ένα διήμερο με εξαιρετικές εισηγήσεις και σπουδαίους ομιλητές στο οποίο παρευρέθηκαν περισσότερα από 420 μέλη του δικτύου της από κάθε σημείο της Ελλάδας. Ανάμεσά τους και όλη η ομάδα της RE/MAXChoice του Ομίλου Εταιρειών Κουρτίδη, που ενωμένη γιόρτασε τις επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς στην βραδιά απονομής βραβείων που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Συνεδρίου.

Η λαμπερή αυτή εκδήλωση, διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής σε μία κατάμεστη αίθουσα, σε κλίμα χαράς και συγκίνησης. Όλα τα μέλη και τα γραφείατου δικτύου της RE/MAX Ελλάς που ξεχώρισαν το 2022, παρέλαβαν τα βραβεία τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους συναδέλφους τους. Η RE/MAX Choice ήταν αυτή που απέσπασε την πιο σημαντική διάκριση της απονομής, καθώς το γραφείο της στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας κατέκτησε την 1η θέση σε Παραγωγή στην Ελλάδα το προηγούμενο έτος. Εξαιρετικής σημασίας ήταν και τα υπόλοιπα βραβεία που έλαβε σε επίπεδο γραφείων:

• Η RE/MAX Choice Καβάλας κατέκτησε την 3η θέση σε παραγωγή στην Ελλάδα

• Η RE/MAXChoice Δράμας την 13η

• Και η RE/MAXChoice Σερρών την 19η

Στην κατηγορία των TeamLeaders κατέκτησε μια σπουδαία πρωτιά και πολύ υψηλές θέσεις ενώ πολλοί ήταν και οι σύμβουλοι ακινήτων της που διακρίθηκαν.

Οι μεγάλες αυτές διακρίσεις είναι ακόμη μια απόδειξη του κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών της RE/MAX Choice, που δικαίως χαρακτηρίζεται ως ο “leader” του Real Estate στη Βόρειο Ελλάδα. Η πολυβραβευμένη κτηματομεσιτική εταιρεία της Kourtidis Group, διαθέτει 6 γραφεία σε Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα, Ν. Ηρακλείτσα, Σέρρες, Δράμα και Θάσο και κατέχει ισχυρή παρουσία στον χώρο των αγοραπωλησιών για περισσότερο από μια δεκαετία.

Το διήμερο συνέδριο αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία για όλα τα μέλη του δικτύου της RE/MAX να μοιραστούν σκέψεις, δυνατές εμπειρίες αλλά και ιδέες. Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο εισηγήσεις που ενέπνευσαν όλους όσοι το παρακολούθησαν. Ο Στέλιος Σαμολαδάς, RegionalDirector της RE/MAX Ελλάς και ο Michael Polzler, CEO και ManagingDirector της RE/MAX Europe εξέφρασαν το επιχειρηματικό τους πνεύμα και όραμα, το οποίο αποτελεί μία σημαντική κατευθυντήρια δύναμη για όλους τους συνεργάτες. Ο Baris Kilicarslan, διεθνής ομιλητής και συγγραφέας και ο Δημήτρης Παπανικολάου, πρώην επαγγελματίας παίκτης Μπάσκετ – ομιλητής ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό, άγγιξαν το κοινό με τις παρουσιάσεις τους.

Παράλληλα, για τα μυστικά της επιτυχίας τους μίλησαν η ομάδα και ο σύμβουλος ακινήτων που κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή. Η ομάδα αυτή ήταν η Team Κάριανη από την RE/MAXChoice, η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που κατέκτησε το Titan’sClubAward. Τα μέλη της αποκάλυψαν τα βήματα μιας σταθερής επιτυχημένης πορείας ενώ ταυτόχρονα τόνισαν πως η σκληρή δουλειά, η άμεση υποστήριξη και το πάθος για το Real Estate ανταμείβονται.

 Ο Broker/ Owner της RE/MAX Choice Νίκος Κουρτίδης με δηλώσεις του εξέφρασε την συγκίνησή του αναφέροντας πως «Το διήμερο αυτό νιώσαμε όλοι πόσο ισχυρή και ενωμένη είναι η μεγάλη οικογένεια της RE/MAX. Ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές με όλους τους συνεργάτες μας, που με σκληρή δουλειά, ομαδικότητα και όραμα έφτασαν την RE/MAX Choice στην κορυφή. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τηνRE/MAX Ελλάς για την φιλοξενία και να την συγχαρούμε για αυτή την άρτια διοργάνωση». Η Κωνσταντίνα Δημητρόβα,Broker/ Owner της RE/MAX Choice, δήλωσε από την πλευρά της πως «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν εργάζεσαι σκληρά για αυτό. Ένα από αυτά που κρατάμε από όλες τις εισηγήσεις που παρακολουθήσαμε αυτές τις δυο ημέρες είναι η δύναμη της ομάδας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, μία γροθιά, στοχεύοντας πάντα ψηλά».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑