ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on November 28th, 2023 | by paggaiorama

0

Ελάτε μαζί μας στο Μυθικό Παγγαίο!

PANGEO TRAVEL ΚΑΙ ΠΑΓΓΑΙΟΡΑΜΑ (2-3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023)

Η Επιστημονική ομάδα «Οψόμεθα εις Φιλίππους» σε συνεργασία με το Δασικό Χωριό Παγγαίου στο πλαίσιο της δημιουργίας των 2 νέων τουριστικών πακέτων με κεντρικό θέμα το Λατρευτικό και Ιστορικό Παγγαίο διοργανώνει για τους εταίρους και τους συνεργάτες του “Φόρουμ Παγγαιόραμα”, διαδραστική εκπαίδευση με τους Δημοσθένη Μπρούσαλη και Πέτρο Ρούση. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 2-3 Δεκεμβρίου 2023 στο Δασικό χωριό Παγγαίου.

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου – Ημέρα Α’

Εισηγητής: Δημοσθένης Μπρούσαλης, Σύμβουλος Branding και Επικοινωνίας, Γενικός Διευθυντής DASC Branding

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου – Ημέρα Β’

Εισηγητής: Πέτρος Ρούσης, Πιστοποιημένος, full- time εκπαιδευτής σε θέματα ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

Στόχος της εκπαίδευσης αποτελεί η “συνάντηση” των συνεργατών, πολιτιστικών συλλόγων φορέων και επιχειρήσεων του Παγγαίου, ώστε να ωφεληθούν μέσω της διαδραστικής εκπαίδευσης σε συλλογικό αλλά και προσωπικό επίπεδο τουριστικής ανάπτυξης και συνέργειας, με σκοπό πάντα την ανάδειξη και προώθηση του Παγγαίου μέσα από τα 2 τουριστικά πακέτα που έχουν δημιουργηθεί.

Το “Παγγαιόραμα” αποτελείται από 5 επιχειρήσεις και δημιουργήθηκε με χρηματοδότηση από το CLLD/LEADER του τοπικού προγράμματος Ν.Καβάλας. Αναλυτικά οι εταίροι είναι η Επιστημονική ομάδα Οψόμεθα εις Φιλίππους (Καβάλα), η Εταιρία Προώθησης Τουρισμού We productions (Γερμανία), η Χρυσανίδης Ν. & Σια Ε.Ε.  “Sun Thalassa” (Παγγαίο), η «Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Διάσωση του Δασικού Χωριού Παγγαίου» (Παγγαίο) και ο Αλέξανδρος Κατσαμάκης “Dream Makers Greece” (Θάσος). Στόχος είναι η ενσωμάτωση και νέων επαγγελματιών τουρισμού από την περιοχή του Παγγαίου και όχι μόνο.

Σκοπός του “Φόρουμ Παγγαιόραμα” είναι οι ταξιδιωτικές εμπειρίες που παρέχει στο Παγγαίο να προσφέρουν σε πολυταξιδεμένα ζευγάρια το προνόμιο να ζήσουν αυθεντικές ελληνικές εμπειρίες σε ένα  άγνωστο & μυθικό βουνό της Ελλάδας, μειώνοντας τις δυσκολίες συνεννόησης και τα εμπόδια πρόσβασης, ενώ παράλληλα αυξάνοντας την απόλαυση και τις μοναδικές στιγμές δέους.

Για να το προσφέρει ακολούθησε μια διαδικασία Συμμετοχικής δημιουργίας του Pangeo Travel, μετά από Έρευνα και χαρτογράφηση των δυνατοτήτων εναλλακτικού/θεματικού τουρισμού στην περιοχή του Παγγαίου και σύνδεση με γύρω περιοχές και τη Δημιουργία 2 τουριστικών πακέτων με θέμα το Λατρευτικό και Ιστορικό Παγγαίο, καθώς και έχει ετοιμάσει μια πλήρη οπτική ταυτότητα, προωθητικό υλικό και πλατφόρμες διαδικτυακής διάδρασης. Μέσα στο 2024 θα ταξιδέψει σε όλες τις διεθνής τουριστικές εκθέσεις και θα κάνει roadshows σε όλη τη Γερμανική επικράτεια.

Ελάτε μαζί μας στο Μυθικό Παγγαίο!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑