Ειδήσεις

Published on February 7th, 2023 | by paggaiorama

0

Συμπαράσταση από το Παγγαίο στους σεισμοπαθείς γείτονες

Νικήσιανη, Ελευθερούπολη, Νέα Πέραμος, Γαληψός και Μουσθένη τα σημεία συλλογής!

Συγκέντρωση και Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας ,στα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι πολίτες της γειτονικής μας Τουρκίας αλλά και της Συρίας, δοκιμάζονται από τις θλιβερές συνέπειες των καταστροφικών σεισμών, που από σήμερα τα ξημερώματα πλήττουν τις περιοχές τους.

Μπροστά σε αυτήν την πρωτοφανή ανθρώπινη τραγωδία, όπου έχουν χάσει τη ζωή τους εκατοντάδες συνάνθρωποί μας και δεκάδες χιλιάδες ακόμη έχουν βρεθεί κυριολεκτικά στο δρόμο, αποτελεί υποχρέωση όλων μας να συνδράμουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο και σε άμεσο χρόνο, παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια σε αυτούς που τη χρειάζονται.

Στο πλαίσιο αυτό οφείλουν όλοι, να συμμετάσχουν στην εθνική προσπάθεια και την άμεση κινητοποίηση της χώρας μας, για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και τη Συρία.

Η συμμετοχή αυτή μπορεί να μετουσιωθεί στην πράξη με την άμεση συγκέντρωση , ειδών πρώτης ανάγκης όπως κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές και ιατροφαρμακευτικό υλικό, μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες στις έδρες των πρώην Δημοτικών Ενοτήτων (Νικήσιανη, Ελευθερούπολη, Νέα Πέραμος ,Γαληψός και Μουσθένη) ώστε στη συνέχεια το υλικό να συγκεντρωθεί και να αποσταλεί προς τις δύο χώρες, σε συνεννόηση πάντα με την ΠΕΔ, την ΚΕΔΕ και τις εθνικές αρχές της χώρας μας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑