Ειδήσεις

Published on February 24th, 2023 | by paggaiorama

0

Ο Δημήτρης Μπαταλογιάννης υπενθυμίζει…

Αλλά πέντε χρόνια χαμένα για τον τόπο μας;

Με ανάρτησή του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Παγγαίου, Δημήτρης Μπαταλογιάννης αναφέρει και υπενθυμίζει:

Με Δελτίο Τύπου μας που δημοσιεύτηκε 28 Μαρτίου 2022 , επισημάναμε την ανάγκη να συζητήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα που αφορά την διέλευση της Σιδηροδρομικής Γραμμής από τον Δήμο Παγγαίου, σε φάση που ήταν τότε στον αρχικό της Σχεδιασμό.

Ένα σοβαρότατο θέμα Ανάπτυξης , που θα εκτινάξει αρχικά το εμπόριο στον Δήμο Παγγαίου και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας .

Ο Δήμαρχος κ. Αναστασιάδης όμως ένα χρόνο πριν, στο τότε Δημοτικό Συμβούλιο δεν θέλησε να συζητήσει καν το θέμα.

Τι να περιμένεις άλλωστε από ένα Δήμαρχο ο οποίος απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις, χωρίς να ενδιαφέρεται να παράγει πολιτική, προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Ένα χρόνο μετά το Δελτίο Τύπου μας , έστω και καθυστερημένα, στέλεχος της Διοίκησης Αναστασιάδη και συγκεκριμένα ο κ. Μποσμπότης έπειτα από την παρουσίαση πριν δύο μέρες στην Καβάλα από την ΕΡΓΟΣΕ της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Καβάλας- Τοξότες με διέλευση από τον Δήμο Παγγαίου , εξέφρασε την άποψη ότι είναι λάθος η απουσία σταθμού τρένου στην Ελευθερούπολη.

Σήμερα το ” ενδιαφέρον ‘ για τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Αναστασιάδη εξαντλείται στο να παρουσιάζει υποψήφιους για τις επερχόμενες εκλογές, απλά για να συνεχίσει να είναι χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

Αλλά πέντε χρόνια χαμένα για τον τόπο μας ;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑