ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Published on July 31st, 2022 | by paggaiorama

0

Μια μοναδική παράσταση από μια θαυμάσια ομάδα

Το έργο η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας του Φρήντριχ Ντύρρενματ  παρουσίασαν σε μια θαυμάσια παράσταση μια μοναδική ομάδα, η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποδοχωρίου «Κόκκινη Κλωστή» με την πρωτοβουλία των Πολιτιστικών Συλλόγων Μεσορόπης και Σιδηροχωρίου.

Το έργο διαδραματίζεται σε μια κωμόπολη κάπου στην κεντρική Ευρώπη.  Μία ‘’λοξή’’ πάμπλουτη γηραία κυρία που στο παρελθόν προδόθηκε ανάλγητα από τον μεγάλο της έρωτα ,τον Άλφρεντ Ιλ,  επιστρέφει στην γενέτειρά της  έτοιμη να την ευεργετήσει με ένα τεράστιο χρηματικό ποσό

Οι συμπατριώτες της βιώνουν έναν οικονομικό γρίφο . Η υπόλοιπη χώρα ευημερεί , η πόλη τους όχι . Με φόντο μία κατεστραμμένη οικονομία  , καλοπροαίρετα εναπόθετουν τις ελπίδες τους σε αυτή την επίσκεψη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Συροπούλου Κυριακή

ΔΙΑΝΟΜΗ: Δέσποινα Γκέντσογλου . Στάθης Γρουζίδης. Ζωγράφω Διαμαντοπούλου. Βύρων Λάμπρου. Μαρία Μιχαλάκη. Δημήτριος Παρταλάς. Βούλα Στόγιου. Θέα Τορονίδου. Λεωνίδας Χατζηγεωργιάδης.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Κικής Αλεπίδου: «ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Ποδοχωρίου “Κόκκινη Κλωστή”. Στον Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσορόπης αλλά Κ στον Πολιτιστικός συλλογος ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ»…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑