Ειδήσεις

Published on July 19th, 2023 | by paggaiorama

0

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τους γαλάζιους βουλευτές να μιλήσουν

ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΘΕΝΗ

Κάλεσμα στους 4 κυβερνητικούς βουλευτές της Καβάλας να αντιληφθούν ότι το βασικό καθήκον τους είναι η προάσπιση των συμφερόντων των κατοίκων της περιοχής, απευθύνει με ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Καβάλας, με αφορμή το κλείσιμο ακόμα ενός καταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Πρόκειται για το κατάστημα ΕΛΤΑ της Μουσθένης το οποίο θα αναστείλει τη δραστηριότητα του από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, σύμφωνα με την ξαφνική (όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση) απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου κ. Σκλήκα.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Στο ίδιο έργο θεατές! Κάθε βδομάδα και ένα κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο νομό Καβάλας κλείνει! Αυτή τη φορά «τυχεροί» είναι οι κάτοικοι της Μουσθένης, η οποία για να μη ξεχνιόμαστε αποτέλεσε την πρωτεύουσα του πρώην Δήμου Πιερέων, με ό,τι αυτό σηματοδοτεί! Ξαφνικά, λοιπόν, με απόφαση του Διευθύνοντα Συμβούλου των ΕΛ.ΤΑ κ. Σκλήκα, η οποία θα ισχύσει από 24.07.2023, η συναλλακτική δραστηριότητα του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. Μουσθένης τίθεται σε αναστολή.

Οι 4 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και η τοπική της οργάνωση πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν, ότι βασικό καθήκον τους είναι η προάσπιση των συμφερόντων των κατοίκων της περιοχής του Νομού Καβάλας και όχι απόλαυση του κοινοβουλευτικού μονοπωλίου.

Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος να μιλήσει…»


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑