Ειδήσεις

Published on January 20th, 2024 | by paggaiorama

0

“Ράδιο Αρβύλα” τα περί παραιτήσεως;

Διαβάζουμε από την ΠΡΩΙΝΗ της Καβάλας:

Σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες μέρες ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού- Αθλητισμού- Νεολαίας κ. Χρήστος Μποσμπότης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τους χειρισμούς στη συγκρότηση επιτροπών αρμοδιότητας του στο Δήμο Παγγαίου.

Διαφώνησε με επιλογές προσώπων που έγιναν χωρίς να ενημερωθεί, από τους Γιώργο Καλλινικίδη και Στέργιο Κεχαγιά. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου την Παρασκευή (19/1) περιέγραψε αορίστως – χωρίς ονόματα- το πρόβλημα και δήλωσε παραίτηση! Ήταν φανερά ενοχλημένος. Τελικά το επίμαχο θέμα της συνεδρίασης αποσύρθηκε. Η δε παραίτηση που εκείνη την ώρα δήλωσε, δεν έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Με ανάρτησή του φαίνεται ότι τα περι παραιτήσεως μπορεί να ήταν και Ράδιο Αρβύλα μια και ο ιδιος ο αντιδήμαρχος συνεχίζει το έργο του και μάλιστα όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του:

“Σύσκεψη με τους συλλόγους της Νέας Περάμου για την θεσμοθέτηση αποκριάτικης εκδήλωσης στην Δημοτική Ενότητα Ελεύθερων. Ο κύβος ερρίφθη.. .Κυριακή 17 Μαρτίου… Αποκριάτικη παρέλαση στην Νέα Πέραμο”

Με άλλα λόγια …νάχαμε να λέγαμε!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑