Ειδήσεις

Published on November 15th, 2023 | by paggaiorama

0

Έκλεψαν 3 τόνους ελιές από το Ποδοχώρι;

ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Πριν από μερικές μέρες στη Βουλή απαντώντας σε ερώτηση της Ελληνικής Λύσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου διέψευσε την είδηση ότι υπήρξε περιστατικό κλοπής ελαιοκάρπου στην περιοχή του Παγγαίου, σύμφωνα με το ενημερωτικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, ήρθαν νέα μαντάτα από το Ποδοχώρι.

Μπροστά σε δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (15/11) ο ελαιοπαραγωγός Χρήστος Χαριτίδης.

Σύμφωνα με το proininews.gr, όταν πήγε στον ελαιώνα του είδε ότι από αρκετά δέντρα έλειπε ο καρπός! Ενημερώθηκε αμέσως και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παγγαίου Γρηγόρης Γρουζίδης που βρέθηκε στο σημείο. Κλάπηκε το προηγούμενο απόγευμα ή βράδυ.

Ο κ. Χαριτίδης διηγήθηκε αυτό που είδε:

«Σήμερα το πρωί (15/11) μπήκαμε στον ελαιώνα να δουλέψουμε, όπως κάθε μέρα. Αρχικά δεν βρήκαμε, κάποιος τα είχε πάρει, δύο ζευγάρια ελαιόπανα. Αυτά που στρώνουμε στο έδαφος για να μαζεύουμε τις ελιές. Αμέσως μετά διαπιστώσαμε μαζεμένους τους καρπούς από 40-50 δέντρα.

Κάθε ένα από αυτά είχε πολύ παραγωγή πάνω του. Κάποιος ή κάποιοι βρέθηκαν την προηγούμενη μέρα στον ελαιώνα και μάζεψαν τις ελιές από τα συγκεκριμένα δέντρα. Δεν ξέρω πόσοι ήταν… Υπολογίζω ότι μάζεψαν ελιές συνολικού βάρους έως και 3 τόνους!

Η Αστυνομία θα πρέπει να το διερευνήσει και να βρει τους δράστες της κλοπής!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑