Ειδήσεις

Published on January 24th, 2023 | by paggaiorama

0

Από τι είναι …τσακισμένα τα πόδια του Βασίλη Καρρά;

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Βασίλης Καρράς μίλησε στο Thema People και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον Βασίλη Τσακίρογλου πως η νύχτα έχει αφήσει τα… σημάδια της πάνω του. καθώς τα πόδια του είναι τσακισμένα. 

Αλλά αυτά συνέβαιναν παλιά, σε μια εποχή που δεν αρκούσε η καλή φωνή, έπρεπε να έχεις και καλά αντανακλαστικά για να γλιτώνεις τις αδέσποτες.

Όμως ποτέ δεν κινδύνευσα πραγματικά, έστω κι αν με έχουν απαγάγει δύο φορές. Κάτι τέτοια, όμως, τα κρατάω για το βιβλίο που ίσως γράψω κάποτε», είχε πει στο παρελθόν χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Βάρος στο κτήμα του ο Βασίλης;

Ο Βασίλης Καρράς μετά από μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο του τραγουδιού αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό, καθώς οι ελληνικές πίστες δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες τους…

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς, πλέον δραστηριοποιείται στον χώρο της καλλιέργειας. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει την δική του φάρμα, την «Karra’s Farm» στο Κοκκινοχώρι Παγγαίου επενδύοντας ένα μεγάλο κομμάτι από την προσωπική του περιουσία και χωρίς κρατική επιχορήγηση.

«Το κτήμα μου παράγει κεράσια, σύκα, σταφύλια και ελιές. Κάνω τον αγώνα μου προσπαθώντας στα προϊόντα μου να μη ρίχνω φάρμακα που βλάπτουν τη δημόσια υγεία -όσο μπορώ δηλαδή πιο ελαφριά- προκειμένου να μην φτάνουν στον καταναλωτή πολύ βαριά μέταλλα. Θα κάνω τον αγώνα μου και πιστεύω να πετύχω», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά και στο GRTIMES.GR.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑