Ειδήσεις

Published on July 31st, 2023 | by paggaiorama

0

Τουρισμός στο ζενίθ, μάζεμα σκουπίδια στο ναδίρ

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Θυμόμαστε την διοίκηση Αναστασιάδη τέλη Αυγούστου 2019 και ενώ είχε εκλεγεί με 60% από τους δημότες του Παγγαίου μια μέρα πριν λήξει το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και έχοντας την πλειοψηφία ο Φίλιππος Αναστασιάδης φιλοδώρησε σε ΧΑΡΑΤΣΙΑ τους Παγγαιορείτες για να τους ευχαριστήσει προφανώς που του έδωσαν την απόλυτη πλειοψηφία

Το παραδέχθηκε σε δηλώσεις του και ο αντιδήμαρχος Ελευθερών Χρήστος Πριονίδης ότι η κατάσταση με τα σκουπίδια είναι δύσκολη σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας.

Ο ίδιος τόνισε με έμφαση ότι θα μπορούσαν  να πουν ότι το κομμάτι του Δήμου Ελευθερών και κατά συνέπεια και του Δήμου Ορφανού είναι η ναυαρχίδα του τουρισμού της Καβάλας! 

Παράλληλα η Υπηρεσία Καθαριότητας επιχειρεί καθημερινά ώστε η περιοχή να παρουσιάζει μία σύγχρονη και τουριστική εικόνα.

Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική καθώς κάθε χρόνο ο Δήμος Παγγαίου ξοδεύει τεράστια ποσά σε ιδιώτες για το μάζεμα των σκουπιδιών κυρίως από τουριστικές περιοχές, αλλά ως φαίνεται το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό και αυτό το επισημαίνουν πολίτες και τουρίστες από τις τουριστικές ναυαρχίδες του δήμου Παγγαίου.

Τα επίσης κακό είναι ότι τα ανταποδοτικά των σκουπιδιών δηλαδή της αποκομιδής τους τα πληρώνουν με τα δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη όλοι οι δημότες του δήμου Παγγαίου με τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Θυμόμαστε την διοίκηση Αναστασιάδη τέλη Αυγούστου 2019 και ενώ είχε εκλεγεί με 60% από τους δημότες του Παγγαίου μια μέρα πριν λήξει το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και έχοντας την πλειοψηφία ο Φίλιππος Αναστασιάδης φιλοδώρησε σε ΧΑΡΑΤΣΙΑ τους Παγγαιορείτες για να τους ευχαριστήσει προφανώς που του έδωσαν την απόλυτη πλειοψηφία…

φωτο αρχείο πριν από μια εβδομάδα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑