Ειδήσεις

Published on December 24th, 2023 | by paggaiorama

0

Οι μεγάλες στιγμές του Βασίλη Καρρά

ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙ…

Όταν τα χρόνια σου περάσουν

κι όταν οι νύχτες σε γεράσουν,

εσύ θα ’χεις εμένα.

Κι άμα θα δεις ότι σου λείπω,

βάλ’ το πορτρέτο μου στον τοίχο,

μην κλαις για μένα, μην κλαις για μένα.

Από μικρός στην βιοπάλη για τα προς το ζην…

Μια οικογένεια εσωτερικών μεταναστών με μια μάνα την οποία ο Βασίλης υπεραγαπούσε και πόνεσε όταν την έχασε το 2017.

Οι φίλοι του αμέτρητοι βάζουν μια φωτογραφία μαζί του στον τοίχο τους και τον αποκαλούν ΑΡΧΟΝΤΑ!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε επιλέξει συνειδητά να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του ξέρουμε όμως τη μεγάλη αγάπη που έτρεφε για την σύζυγό του με την οποία μοιράστηκαν περισσότερα από 40 χρόνια κοινής πορείας.

Η γνωριμία με την γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα έγινε σε μία ντισκοτέκ όταν ήταν περίπου 18 χρονών όπως είχε πει στην εμφφάνισή του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω:

«Eγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη», είχε πει χαρακτηριστικά.

Μεγάλη απώλεια στο διάβα της καριέρας του το τροχαίο που στοίχησε την ζωή στον αγαπημένο του φίλο και αμέσως ήρθε το συμβόλαιο με την ΜΙΝΟΣ που τον εκτόξευσε στα ύψη.

Το 2019 παντρεύει την μονάκριβη κόρη του Ειρήνη και είναι όχι απλά χαρούμενος, αλλά πετάει στα ουράνια.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος “Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη”, που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

Μεγάλο σουξέ από τα παλιά όταν τραγουδούσε στην ΚΑΛΥΒΑ μεταξύ Αμπελοκήπων – Σταυρούπολης και Ηλιούπολης και σε άλλα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης όπως τα ΔΕΙΛΙΝΑ στην Καλαμαριά και το ΡΟΜΕΟ στην Άνω Ηλιούπολη, πριν τον ανακαλύψει η Αθήνα ήταν το μοναδικό “Νύχτα Ξελογιάστρα”!

Δεν σκιάζουν ένα όνομα που με τη μακρά διαδρομή του έχει σφραγίσει διαχρονικά τη μουσική βιομηχανία.

Κιμπάρη, νοικοκύρη, δουλευταρά, τον Βασίλη Καρρά -ή Βασίλη Κεσογλίδη, όπως είναι το αληθινό του όνομα- εκτός από σπουδαίο λαϊκό βάρδο τον θεωρούν όλοι τον δικό τους ντόμπρο άνθρωπο της διπλανής πόρτας στη γειτονιά.

Σήμα κατατεθέν εκείνης της εποχής οι στίβες με τα πιάτα και τα πυροφάνια στις πίστες!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑