Ειδήσεις

Published on April 11th, 2022 | by paggaiorama

0

Μάζωξη Πασόκων στην Ελευθερούπολη

Βασικός στόχος της εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Πράβι, ήταν η αξιοποίηση της μακράς εμπειρίας του ΠΑΣΟΚ σε θέματα οργάνωσης με στόχο να επικοινωνηθούν καλύτερα οι θέσεις του κόμματος ενόψει των επόμενων βουλευτικών εκλογών.

Ομιλήτρια στην εκδήλωση της κομματικής οργάνωσης του Δήμου Παγγαίου ήταν η βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου, η οποία έθεσε το πολιτικό πλαίσιο κάνοντας αναφορές στους συσχετισμούς που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Σημεία προβληματισμού ήταν η προσέγγιση με τη νεολαία αλλά και η διείσδυση του ΚΙΝΑΛ στις τάξεις των αγροτών.

Η εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των φίλων και στελέχη του ΚΙΝΑΛ από τον γραμματέα της νομαρχιακής Ιορδάνη Χοροζίδη, τους πρώην βουλευτές Δημήτρη Παπουτσή, Μιχάλη Τιμοσίδη, Νίκο Στρατηλάτη και Σάββα Εμινίδη, τον πρώην δήμαρχο Παγγαίου Βασίλη Ξουλόγη, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Κωστή Σιμιτσή, τον περιφερειακό σύμβουλο Αρχέλαο Γρανά κ.α.

Πριν την ομιλία της, η Χαρά Κεφαλίδου ζήτησε από τους παριστάμενους να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά.

Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

Την Τρίτη 12 Απριλίου στο πλαίσιο για την αυτο-οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής θα έλθει στην Καβάλα Κλιμάκιο με επικεφαλής τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Το πρόγραμμά προβλέπει για το απόγευμα της Τρίτης:

17:00 Συνάντηση στο Γραφείο μας με εκπροσώπους του Δ.Σ. του Σωματείου “ΤO ΒΑΡΕΛΙ” απολυμένων από την Εταιρεία Energean Oil & Gas

18:30 Νομαρχιακή Ολομέλεια στο ΚΑΦΕ Marine, που είναι λίγο πριν την είσοδο του λιμανιού

Το πρωί της Τετάρτης:

10:00 Επίσκεψη στο συσκευαστήριο ΝΕΣΤΟΣ λίγο πριν το Χρυσοχώρι

12:00 Συνάντηση με Δ.Σ. και μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Νέστου, Δ.Σ. συσκευαστηρίων και Δήμαρχο Νέστου στην αίθουσα “ΔΗΜΗΤΡΑ” παραπλεύρως Κ.Ε.Γ.Ε


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑