Ειδήσεις

Published on February 29th, 2024 | by paggaiorama

0

Θεατρική παράσταση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ένα ζευγάρι φτερά, παρακαλώ!», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 και ώρα 20:30 στο αμφιθέατρο «Φρ. Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο, το οποίο δημιουργήθηκε από τη θεατρική τους ομάδα, βασισμένο στην κεντρική ιδέα του μυθιστορήματος «Η Αλφαβήτα της Εφηβείας», από τη συγγραφέα Μάγια Δεληβοριά και επιχειρεί να φωτίσει κάποιες πτυχές του θαυμαστού κόσμου της εφηβείας.

Το συγκεκριμένο έργο ανεβαίνει για 2η χρονιά από τη θεατρική ομάδα, με απώτερο σκοπό τη συμμετοχή του σχολείου στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Τέχνης, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν από τις 7-9 Μαρτίου 2024, στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Η θεατρική μας παράσταση θα διαγωνιστεί στην κατηγορία του Θεάτρου την Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 16:45 και θα προβληθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα www.livemedia.gr.

 Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της θεατρικής ομάδας του σχολείου στους Αγώνες Τέχνης, καθώς είχε προηγηθεί η συμμετοχή, το σχολικό έτος 2018-19 με το θεατρικό έργο «Το Σακάκι που Βελάζει», του Στ. Στρατίεβ, η οποία μάλιστα διακρίθηκε αποσπώντας το Βραβείο Πρωτοτυπίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης είναι το μοναδικό ΕΠΑ.Λ. που έχει δηλώσει συμμετοχή στους Αγώνες Τέχνης στην κατηγορία του Θεάτρου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑