Ειδήσεις

Published on March 1st, 2024 | by paggaiorama

0

Ποιόν ψήφισε ο Φίλιππος;

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΑΜΑΘ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ;

Με ποσοστό 50,36% εξελέγη νέος πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρείας Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, γνωστής ως ΔΙΑΑΜΑΘ, ο δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος, καταρρίπτοντας τα σχετικά προγνωστικά και επικρατώντας του έτερου βασικού διεκδικητή της θέσης, Δήμαρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη, ο οποίος δεν στηρίχθηκε από τους συναδέλφους του Δημάρχους και έλαβε 49,34%.

Ο κ. Παπαδόπουλος διαδέχεται στην θέση του προέδρου της ΔΙΑΑΜΑΘ, τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, ο οποίος δεν εξελέγη στις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη

Από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας υποστηρίχτηκε από τους Δημάρχους Νευροκοπίου Λ. Ταμπουρίδη και Παρανεστίου Α. Καγιάογλου.

Σημαντική ήταν η στήριξη στο πρόσωπο του, από τον Δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη.

Στο ΔΣ της ΔΙΑΑΜΑΘ εξελέγησαν τόσο ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης όσο και ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης…

Το ερώτημα που απασχολεί είναι ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ;

Υπάρχουν δημοσιογραφικές πληροφορίες στις οποίες να σημειώσουμε ότι τα ψηφοδέλτια ήταν δύο, ένα που υποστηριζόταν από τους δημάρχους της ΝΔ και την περιφέρεια, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, επικεφαλής και ένα ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΝΔ – ΚΛΠ με υποψήφιο τον Θόδωρο Μουριάδη!

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑