Ειδήσεις

Published on December 31st, 2022 | by paggaiorama

0

Όρθιος ο Θόδωρος Κοκκινίδης…

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΤΟΥ

Με ανάρτησή του ο δημιουργός των κέρινων ομοιωμάτων και τυ ομώνυμου Μουσείου στα Κηπιά Παγγαίου, Θόδωρος Κοκκινίδης, σημειώνει ότι «27 Οκτωβρίου, επιστρέφοντας από Ελευθερούπολη στα Κηπιά, κινούμενος με το αυτοκίνητο μου κανονικά, άλλο ΙΧ με ξένες πινακίδες, παραβιάζοντας stop έπεσε πάνω μου με σφοδρότητα. Αποτέλεσμα της παραπάνω ενέργειας ήταν να βρεθώ στο νοσοκομείο Καβάλας με πολλαπλά κατάγματα. Μεσολάβησε χειρουργείο, νοσηλεία στην εντατική και στο Νοσοκομείο, αλλά και διάστημα δύο μηνών στο κέντρο αποκατάστασης εκ των οποίων οι έξι εβδομάδες σε ακινησία.

Δε βρίσκω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και την συγκίνηση πού νοιώθω απέναντι σε αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης, συμπάθειας, ευχών, νοιαξίματος που μου δείξατε απο την αρχή.

Ευχαριστώ από καρδιάς  φίλους, φίλες, γνωστούς και αγνώστους, πολύ κοντινούς αλλά και  ανθρώπους που στέλναν τίς ευχές τούς από πολύ μακριά.

Στους ανθρώπους πού αποτελούν τίς επίσημες αρχές τού τόπου, στον δήμο Παγγαίου αλλά και στον νομό καβάλας. Στα ΜΜΕ, στον τύπο και σε δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον.

Στους πυροσβέστες που με απεγκλώβισαν, τους γιατρούς που με χειρουργησαν, την ομάδα του κυρίου Τσαριδη και στον γιατρό κύριο Ευτυχιακο που εξακολουθεί να με παρακολουθεί. Στις νοσηλεύτριες της εντατικής και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου Καβάλας όπως και στην διεύθυνση.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ανθρώπινο δυναμικό του κέντρου αποκατάστασης Λυδία, πού φροντίζουν με όλα τα ψυχικά τούς αποθέματα για την άριστη παροχή υπηρεσιών ως προς την αποκατάσταση τών ασθενών.

Στην διεύθυνση, στον κύριο Κώστα Τσάμη, το νοσηλευτικό προσωπικό και στην διευθύνουσα κυρία Σοφία Τσαχπίνη, στους γιατρούς, τον κύριο Γιαπράκη ,την κυρία Χριστοφορίδου και στο λοιπό ιατρικό προσωπικό.

Στους φυσικοθεραπευτές όπως και σε όλους τους  εργαζόμενους σε κάθε πόστο.

Ραντεβού με τον νέο χρόνο έχω δώσει στο σπίτι μου με τούς δικούς μου ανθρώπους όπου θα συνεχίσω τον αγώνα μου να επανέλθω πλήρως.

Εύχομαι σε όλες και όλους καλή χρονιά. Το 2023 μόνο καλά να φέρει ,υγεία και ευτυχία».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑