Ειδήσεις

Published on January 20th, 2023 | by paggaiorama

0

Φίσκα από ασθενείς το Νοσοκομείο Καβάλας

Φίσκα είναι το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας καθώς περιθάλπει 200 ασθενείς, ένα πολύ μεγάλο νούμερο που δείχνει ότι υπάρχει κοκτέιλ λοιμώξεων και ιώσεων στην ατμόσφαιρα…

Όπως ανέφερε ο διοικητής του Αχιλλέας Γερόπουλος: «η κλινική του covid έχει αυτήν τη στιγμή 12 ασθενείς και πάνω- κάτω κυμαινόμαστε σ’ αυτό το επίπεδο, λίγο πάνω από τους 10. Υπάρχουν ασθενείς σε όλα τα τμήματα, στις δύο παθολογικές είναι φουλ πάνω από το 100%, το ίδιο συμβαίνει στις πνευμονολογικές, η χειρουργική μας επίσης είναι γεμάτη, η νευροχειρουργική, η ορθοπεδική.

Αυτήν τη στιγμή το Νοσοκομείο νοσηλεύει πάνω από 200 ασθενείς στο σύνολό τους. Ταυτόχρονα, τα εξωτερικά ιατρεία ό,τι μπορούν δίνουν και περιμένουμε να αφήσουμε τους δύο μήνες, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, να κυλήσουν διότι είναι οι πιο δύσκολοι του χρόνου από άποψη ιώσεων, για να μπούμε σε μια διαδικασία να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε την δημόσια υγεία στην Περιφέρειά μας».

Από την άλλη με ατομική παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ενισχύεται το δυναμικό του Νοσοκομείου με 3 επικουρικούς γιατρούς, οι θέσεις αφορούν τις ειδικότητες του Ουρολόγου, Αιματολόγου και Βιοπαθολόγου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑