Ειδήσεις

Published on February 5th, 2024 | by paggaiorama

0

Σε πρώτο πλάνο ο Αγροτικός Σύλλογος Παγγαίου

ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

“Κάτω τα χέρια από τη γεωργία και την κτηνοτροφία” ,”αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα” ΄, «θέλουμε πετρέλαιο να φτιάξουμε τροφή και όχι στην Αράχωβα για σκι», ” αγρότη πεινάς γιατί τους προσκυνάς” ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν σήμερα στην Κομοτηνή στα πλαίσια κινητοποίησης που διοργάνωσε το συντονιστικό των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων της ΠΑΜΘ .

Οι αγρότες απορρίπτουν τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού και ζητούν ουσιαστικό διάλογο με το Υπουργείο. Μάλιστα για μία ακόμη φορά κάλεσαν τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να έρθει στην Κομοτηνή και να τους προτείνει λύσεις .

Η πορεία τους που ξεκίνησε από την πλατεία κατέληξε στην Περιφέρεια όπου οι εκπρόσωποί τους συνάντησαν το νέο Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη ο οποίος τόνισε ότι είναι μαζί τους ,αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που ανήκουν στην Περιφέρεια και έχει λάβει ο ίδιος για τα θέματα που τους καίνε ενώ επανέλαβε πως έχει ζητήσει από τον Υπουργό να έρθει στην Κομοτηνή κάτι που αν γίνει τελικά προσδιορίστηκε σε χρόνο μετά την 10η Φλεβάρη .


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑