Ειδήσεις

Published on August 20th, 2023 | by paggaiorama

0

“Βρώμικα παιχνίδια” σε βάρος του Βασίλη Καρρά

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΥΝΗΣΗ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

Μήνυση σε σελίδα του Facebook που χρησιμοποιεί παράνομα το όνομα του Βασίλη Καρρά αλλά και ψεύτικες φωτογραφίες κατέθεσε ο Βασίλης Καρράς.

Η συγκεκριμένη σελίδα χρησιμοποιεί χωρίς την άδεια του τραγουδιστή τόσο το όνομά του όσο και την εικόνα του για να διαφημίσει ένα προϊόν αδυνατίσματος.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η σελίδα για διαφημιστικούς λόγους, ο Βασίλης Καρράς απεικονίζεται να κρατάει στο χέρι του ένα σκεύασμα αδυνατίσματος.

«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο!», δήλωσε ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κουτσόπουλου στο «Thesstoday.gr».

Η εταιρεία εκμεταλλεύτηκε το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή και επεξεργάστηκε φωτογραφία του, ώστε να πείσει τον κόσμο να αγοράσει το εν λόγω σκεύασμα, που ισχυρίζεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

Μάλιστα, η σελίδα χρησιμοποίησε διάφορες φωτογραφίες του τραγουδιστή από τις τελευταίες εμφανίσεις του για να διαφημίσει καλύτερα το προϊόν της και να ισχυριστεί ότι η αλλαγή στα κιλά του τραγουδιστή οφείλεται σε αυτό το προϊόν.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑