Ειδήσεις

Published on May 21st, 2023 | by paggaiorama

0

Παναγιωτόπουλος – Πασχαλίδης – Μακάριος – Τάνια…

Η ΝΔ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΡΕΙΣ ΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Το αποτέλεσμα τόσο το πανελλαδικό όσο και αυτό της Καβάλας δείχνει ξεκάθαρα ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων που ουσιαστικά τους δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία για να διδαχθούν από τα λάθη τους και να προχωρήσουν την χώρα μπροστά.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα πλήρωσε τις αστοχίες του, το κακό παρελθόν του, μη πείθοντας τους ψηφοφόρους να το επιλέξουν

Η Ελληνική Λύση πήρε ένα μάθημα από ένα νέο κόμμα την ΝΙΚΗ που ουσιαστικά το έφτασε σε ψήφους και είναι έτοιμο να την προσπεράσει.

Τέλος η Ζωή Κωνσταντοπούλου διπλασίασε τα ποσοστά της και ξεπέρασε το ΜΕΡΑ 25 – ΡΗΞΗ, κάνοντας την Πλεύση Ελευθερίας της υπολογίσιμο αντίπαλο του Βαρουφάκη.

Στους σταυρούς προτίμησης φαίνεται ότι η ΝΔ θα εκλέξει στην Καβάλα τρείς βουλευτές Νίκο Παναγιωτόπουλο, Γιάννη Πασχαλίδη και Μακάριο Λαζαρίδη, με την Αγγελική Δεληκάρη να ακολουθεί μάλλον με την στήριξη μέσω δισταυρίας των κομματικών και η Ειρήνη Βρανά να πιάνει την 5η θέση παλικαρίσια με τελευταία την Μαρία Χατζηκωνσταντίνου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ η Τάνια Ελευθεριάδου ουσιαστικά τους κονιορτοποίησε αφήνοντας μακράν της Τάκη Εμμανουηλίδη, Τάσο Καρασαββόγλου, με την Αθηνά Παναγιωτίδου να πιάνει πάτο σε σταυρούς προτίμησης, έχοντας πριν από αυτήν την Αθηνά Μιρλή και τον Φιλήμονα Ξουλόγη.

Τέλος στο ΠΑΣΟΚ γίνεται μια μάχη μεταξύ Δημήτρη Παπουτσή και Λεωνίδα Παππά, αν τελικά το ΠΑΣΟΚ κερδίσει την τέταρτη έδρα πράγμα που δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑