Ειδήσεις

Published on December 18th, 2023 | by paggaiorama

0

Άδικη επίθεση στη Βαρύτη γιατί ζήτησε κανονικότητα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΊΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ…

Με άδικες επιθέσεις προσπαθούν τόσο συνεργάτες του δήμαρχου Παγγαίου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου αλλά και “παπαγαλάκια” να διαστρεβλώσουν την ουσία της δήλωσης της επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δήμο Παγγαίου, από 1/1/2024, της Μαρίας Βαρύτη.

Δεν είναι η πρώτη φορά…

Η Μαρία Βαρύτη μετά από την αναβολή της Ορκωμοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 11:30 π.μ., μέσω μιας ανάρτησης του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη στο fecebook το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2023, όπου ανέφερε επι λέξει: “ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΛΟΓΩ Covid!!! Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την Αναβολή της αυριανής ορκομωσίας των Δημοτικών αρχών του Δήμου Παγγαίου λόγω νόσησης μου , από κορονοϊό !!!!!Σύντομα θα οριστεί νέα ημερομηνία!”… έκανε το εξής σχόλιο με επίσημη ανακοίνωση και Δελτίο Τύπου…

“Ο Δήμαρχος Παγγαίου με μια λακωνικότατη ανακοίνωση ανέβαλε την αυριανή (17/12/2023) ορκωμοσία του Δημοτικού συμβουλίου λόγω κορονοϊού, λίγες ώρες πριν την πραγματοποίησή της.  

Το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης χωρίς τις επαρκείς εξηγήσεις και χωρίς την παραμικρή απολογία για την αναστάτωση και την ανατροπή του προγραμματισμού των υπολοίπων μελών του δημοτικού συμβουλίου και των τοπικών συμβουλίων, αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει τον αυταρχικό τρόπο σκέψης και λειτουργίας του δημάρχου Παγγαίου”.

Φυσικά το τι επακολούθησε ήταν ανεπανάληπτο.

Μέχρι και της επέρριψαν ότι δεν έχει συναίσθηση ότι το πρόβλημα ήταν υγειονομικό και δεν ευχήθηκε στον δήμαρχο καλή ανάρρωση και ότι μπορεί κανείς να φανταστεί!

Ακόμη και επώνυμοι ασχολούμενοι με την πολιτική από τον αριστερό χώρο έκαναν λόγο για μια ακόμη ήττα της Μαρίας Βαρύτη έναντι του Φίλιππου Αναστασιάδη…

Ας είναι! Φαίνεται ότι στο Παγγαίο όποιος ζητά την κανονικότητα και την θεσμική λειτουργία της εθιμοτυπίας στην πολιτική είναι …ηττημένος!

Τελικά μήπως …αυτό μας αξίζει;

Προφανώς!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑