Ειδήσεις

Published on February 23rd, 2022 | by paggaiorama

0

Δυο γουρουνόσκυλα νεκρά από επίθεση λύκων

Νέο, διπλό κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε κυνηγόσκυλα σημειώθηκε την Κυριακή 16/01/22 ανάμεσα στο Λυκόστομο και στον Πλαταμώνα Καβάλας σε κυνήγι αγριόχοιρου. Αυτή την φορά το “λαχείο” ξαναέπεσε στον συνάδερφο Χρήστο Καραμανλίδη να θρηνήσει ακόμα 2 αγαπημένους του τετράποδους συνεργάτες, φίλους και σύντροφους, θύματα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο εύκολο και ακίνδυνο γεύμα που αντιπροσωπεύει το σκυλίσιο κρέας !!!

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΑΝΙΒΑ 7 χρονών Γκέκας και τον Έκτορα 4 χρονών μπαράκι τους οποίους έβγαλε ο Χρήστος και η παρέα του για κυνήγι αγριόχοιρου το πρωινό της Κυριακής 16/01/22 στην περιοχή ανάμεσα στο Λυκόστομο και στον Πλαταμώνα Καβάλας μαζί με άλλο 1 σκυλί.

Τα 3 σκυλιά είχαν σηκώσει γουρούνι και ενώ ήταν σε φάση δίωξης, ο Χρήστος είδε στο Gps τον Αννίβα και τον Έκτορα να φαίνονται ως ακίνητοι στα 190 μέτρα μακριά του, ενώ το άλλο σκυλί συνέχιζε την δίωξη. Αμέσως κατάλαβε ότι κάτι κακό συμβαίνει και έμπηξε τις φωνές, ειδοποίησε την υπόλοιπη ομάδα, ενώ παράλληλα άρχισαν να τρέχουν όλοι προς το σημείο που έδειχνε το στίγμα του Gps. Έφτασαν σε λιγότερο από 15′ λόγω του δύσβατου του εδάφους και βρήκαν τα 2 σκυλιά στην κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες. Πρέπει να σημειώσουμε ότι από το 2017 η παρέα έχει χάσει 7 σκυλιά από επιθέσεις λύκων.

Πηγη: www.ihunt.gr

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ….

Προαύλιο γούνας


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑