Ειδήσεις

Published on June 19th, 2023 | by paggaiorama

0

Ψεύτες και στα Τενάγη

Η Περιφερειακή Σύνθεση για τη Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ

Άλλη μία παρακμιακή εικόνα παρείχαν εσχάτως ο Περιφερειάρχης και τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ! Εξέδωσαν δελτίο τύπου και φωτογραφία γύρω από το τραπέζι των συσκέψεων στην Καβάλα για τα Τενάγη! Προφανώς δεν μετέβησαν επιτόπου καθώς στα Τενάγη υπήρχε κίνδυνος να σκονιστούν και να λασπωθούν! Ο Περιφερειάρχης και άλλοι πέντε (5) «!!!» μισθοφόροι της διοίκησης (ο ένας ήδη υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του κ. Θ. Μουριάδη) σε μία εικόνα που χαρακτηρίζεται από παρακμή, παλαιοκομματισμό και προκλητικές αναλήθειες.

Ας απαριθμήσουμε τις αναλήθειες.

Υπέγραψαν, γράφουν, σύμβαση για έργο στα Τενάγη το οποίο χρηματοδοτείται από χρήματα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και όχι της Περιφέρειας. Η συμβολή της Περιφέρειας στο έργο άραγε περιορίζεται μόνο στο δελτίο τύπου και στις φωτογραφίες;

Ο Προϋπολογισμός του έργου είναι «όλος και όλος» 1 εκατομμύριο ευρώ και η διάρκεια του έργου 3 χρόνια. Άρα καθώς στην κεντρική τάφρο των Τεναγών απαιτούνται εργασίες καθαρισμού κάθε έτος, αντιστοιχούν 330.000 ευρώ έργο ανά έτος. Πόσα μέτρα της κεντρικής τάφρου θα καθαρισθούν με τα περιορισμένα αυτά χρήματα;

Σε ποιες περιοχές θα λάβει χώρα το έργο;

Δεν το λένε, αλλά για λόγους ψευδών εντυπώσεων αναφέρονται σχεδόν όλα τα χωριά της περιοχής.

Απαριθμούν έτσι την Γεωργιανή, τους Αντιφιλίππους, την Ελευθερούπολη, τα Αμισιανά, το Πολύστυλο, τις Κρηνίδες, αλλά και το Καλαμπάκι και το Φωτολίβος της Δράμας αλλά και την Συμβολή του Ν. Σερρών!

Επαρκούν 330.000 ευρώ για όλα αυτά; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ. Είναι προφανές ότι για ακόμη μία φορά η διοίκηση του Χρ. Μέτιου και όλοι αυτοί οι γραφικοί μισθοφόροι λένε ψέματα.

Μάλιστα για να επιτείνουν τις εντυπώσεις καθώς και τα ψεύδη αναφέρονται πέρα από την κεντρική τάφρο και σε εργασίες καθαρισμού και … στα κάθετα κανάλια καθώς και … στα τρικάναλα της Λυδίας και του Πολύστυλου αλλά και … σε συμπληρωματικές παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο θυρόφραγμα της Νικήσιανης και στην καταποντισμένη γέφυρα Παλαιοχωρίου.

Και όλα αυτά με 330.000 ευρώ ετησίως.

Τα ψέματα σε όλο τους το μεγαλείο. Δεν υπάρχουν επαρκή χρήματα. Το μόνο που υπάρχει είναι η προσπάθεια διαχείρισης των προβλημάτων με αναλήθειες και με μία προσπάθεια δημιουργίας παλαιοκομματικών εντυπώσεων. Ευτυχώς το δελτίο τύπου δεν περιέχει δήλωση του Περιφερειάρχη. Πάλι καλά.

Τι να πει για τα Τενάγη Φιλίππων όταν καλά – καλά δεν γνωρίζει ούτε τι είναι, ούτε που βρίσκονται και ως εκ τούτου ούτε και την έκταση των πραγματικών αναγκών.

Ευτυχώς οι εκλογές πλησιάζουν και ο θίασος με τα ψεύδη θα πάψει να εμπαίζει ανθρώπους και περιοχές!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑