Ειδήσεις

Published on September 25th, 2023 | by paggaiorama

0

Μας άφησε ο Λευτέρης Μαυρίδης…

Ο Λευτέρης μας δεν τα κατάφερε.

Έδωσε την μεγάλη μάχη, το πάλεψε, αλλά τελικά μας άφησε…

Ο Λευτέρης Μαυρίδης, με καταγωγή από την Νικήσιανη, που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζούσε στη Γερμανία, πριν από περίπου ένα χρόνο διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Η οικογένειά του, αλλά και όλοι οι συμπατριώτες μας από την περιοχή στην οποία ζούσε στο Κίνζελσαου, είχαν απευθύνει έκκληση βοήθειας σε όποιον μπορεί να βοηθήσει τον νεαρό πατέρα να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη.

Αθλητικοί σύλλογοι με πρώτο αυτόν της Νικήσιανης, πολιτιστικοί σύλλογοι του Παγγαίου και της Καβάλας και όποιος άλλος μπόρεσε βοήθησαν με δράσεις και εράνους για να βοηθήσουν τον Λευτέρη μας.

Λίγα λόγια για τον Λευτέρη

Ο Λευτέρης Μαυρίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία (Künzelsau Βάδη-Βυρτεμβέργη) και είχε καταγωγή από τη Νικήσιανη του δήμου Παγγαίου.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Έπασχε από αστροκύτωμα υψηλού βαθμού με πιλοειδή χαρακτηριστικά. Είχε λάβει θεραπεία σε ειδική κλινική στη Χαϊδελβέργη. Οι γιατροί θεωρούσαν ότι η τελευταία ελπίδα του είναι η ανοσοθεραπεία σε ιδιωτική κλινική στη Φρανκφούρτη.

Τελικά κατέληξε…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΝΙΚΗΣΙΑΝΗΣ) ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Ανακοίνωση Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟΥ.Η οικογένεια του συλλόγου μας θέλει να εκφράσει τα βαθειά τις συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συγχωριανού μας κάτοικο Γερμανίας Λευτέρη Μαυρίδη και να τους ευχηθεί καλή δύναμη.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟΥ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑