Ειδήσεις

Published on September 19th, 2023 | by paggaiorama

0

Βαφτισιμιά της Βάσως Μώραλη η άτυχη σμηναγός…

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗΣΙΑΝΗ

Με ανάρτησή της η γνωστή Δημοσιογράφος Βάσω Μώραλη αναφέρει:

“Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη συμπαράστασή σας στο πένθος μας για τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο, στη Λιβύη, της αγαπημένης μας βαπτιστικιάς επισμηναγού Εύης/Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη!

Δίνετε κουράγιο και σε μας, τους νονούς της, και στον σύζυγό της και στους γονείς της, καθώς και στην υπόλοιπη στενή οικογένειά της και τους φίλους της.

Αυτό το τεράστιο κύμα της αγάπης και της συμπόνοιας σας για το μοναδικό αυτό πλάσμα, που χάθηκε υπηρετώντας την Πατρίδα και τα ιδανικά του Ανθρωπισμού, θα την συνοδεύει στο ταξίδι της προς το φως και την αιώνια ζωή!

Λατρεμένη μας Εύη, Καλή Αντάμωση!”

ΒΑΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΥΗ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ

Η ιστορία της νοσηλεύτριας από το Ηράκλειο που σκοτώθηκε στη Λιβύη – Είχε χάσει τον αδερφό της σε τροχαίο

Πέντε άτομα της ελληνικής αποστολής βρήκαν τραγικό θάνατο στη Λιβύη την Κυριακή, μεταξύ των οποίων η Εύη Ανδρεαδάκη, η άτυχη νοσηλεύτρια του 251 ΓΝΑ…

Η Εύη Ανδρεαδάκη με καταγωγή από το Ηράκλειο διέμενε μόνιμα στην Αθήνα. Ωστόσο, η ιστορία της Εύης Ανδρεαδάκη είναι άκρως τραγική καθώς είχε χαθεί και ο αδερφός της σε τροχαίο ατύχημα στην Αθήνα πριν από χρόνια ενώ είχε και έναν θείο ο οποίος ήταν ιπτάμενος στην Πολεμική Αεροπορία που σκοτώθηκε σε δυστύχημα περίπου το 1980.

Ερωτήματα

Πολλά ερωτήματα προκαλούν τα στοιχεία που γίνονται γνωστά από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε πέντε στελέχη της ελληνικής στρατιωτικής αποστολής στη Λιβύη όπου είχαν σπεύσει για να παράσχουν ανθρωπιστική βοήθεια στη χώρα που επλήγη από τις πλημμύρες.

Τη Δευτέρα το πρωί έγινε γνωστό ότι οι λιβυκές αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο η τραγωδία να προήλθε από επίθεση αυτοκτονίας κατά της ελληνικής αποστολής. Τα στοιχεία που εξετάζονται είναι το γεγονός της ταχύτατης εκδήλωσης και επέκτασης της πυρκαγιάς στο λεωφορείο της ελληνικής αποστολής αμέσως μετά τη σύγκρουση με το φορτηγό και τα εγκαύματα που φέρουν τόσο οι νεκροί όσο και οι τραυματίες που θεωρούνται σοβαροί εγκαυματίες.

Επίσης εντύπωση προκαλεί ο εγκλωβισμός των μελών της ελληνικής αποστολής μέσα στο λεωφορείο από την άμεση επέκταση της φωτιάς (να σημειωθεί εδώ ότι η φωτιά σε ένα τροχαίο δυστύχημα στον πραγματικό κόσμο δεν επεκτείνεται όπως στον κινηματογράφο), ενώ αξιωματικοί που συμμετείχαν σε αυτή ήταν εκπαιδευμένοι κομάντος. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίες που έχουν επικοινωνήσει με συγγενείς τους κάνουν λόγω για μεγάλη έκρηξη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑