Ειδήσεις

Published on June 12th, 2023 | by paggaiorama

0

Γιατί αποχωρεί ο Νίκος Λαφαζανίδης από την Ένωση

Με ανάρτησή του ο Νίκος Λαφαζανίδης αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από το Διοικητικό Σχήμα της ομάδας Ένωσης Παγγαϊικου – Δρυάδας.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ

Η απόφαση μου να γίνω μέλος μιας καινούριας προσπάθειας στο σωματείο της Ένωσης Παγγαιικού Δρυάδος πριν από 15 χρόνια και την τελευταία 5ετία να ηγηθώ ενείχε από την αρχή πολλούς κινδύνους και μεγάλο προσωπικό και οικονομικό κόστος.

Η κρισιμότητα, όμως, των στιγμών, αλλά και οι κίνδυνοι που ελλόχευαν ώστε να μείνει η ομάδα ακέφαλη διοικητικά δεν μου επέτρεπαν να μείνω αμέτοχος όντας συναισθηματικά δεμένος με το χωριό. Το διακύβευμα για το μέλλον του Σωματείου ήταν τεράστιο, ή κάποιος έπρεπε να αναλάβει τα ηνία ή να μείνει η ομάδα εκτός πρωταθλήματος.

Ύστερα από 15 χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά έφτασε η ώρα να αποχωρήσω ,αποχωρώ από την προεδρία της Ένωσης Παγγαιικού Δρυάδος .

Αποχωρώ από την Ένωσης Παγγαιικού Δρυάδος γιατί δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος που αγαπάει το ποδόσφαιρο σε κανένα επίπεδο. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να τρέχουμε έναν ολόκληρο σύλλογο με συνεχείς παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στις κατηγορίες της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ έχουμε ζήσει ανόδους κατηγοριών, όπως και υποβιβασμούς αλλά συνεχίσαμε όλα αυτά τα χρόνια να παλεύουμε για το καλό του τόπου μας , κάπου έρχεται και η φθορά με την πάροδο του χρόνου , όπως επίσης και η κούραση (ψυχολογικά , σωματικά και οικονομικά).

Με αυτά τα δεδομένα κανένα σωματείο δεν μπορεί να είναι βιώσιμο εκτός εάν υπάρχει κάποιος που βάζει πάντα το χέρι στην τσέπη. Δεν περιμένω τίποτα πλέον. Δεν ελπίζω ότι θα αλλάξει κάτι.

Δεν με ενδιαφέρει ποιοι θα πειστούν από τα λεγόμενά μου, καθώς ο κύκλος μου έκλεισε. Όσο κι αν με πλήγωσαν κάποιες συμπεριφορές, δεν κακολογώ κανέναν. Όμως, δεν θα απολογηθώ κιόλας! Την ομάδα την αγάπησα, θα συνεχίσω να την παρακολουθώ και να τη βοηθάω.

Αποχωρώ δίχως να αφήνω καμία οικονομική υποχρέωση και κανένα βάρος, αφήνω και φορολογικά τακτοποιήμενο το σωματείο.

Είμαι επίσης διατεθειμένος να παραχωρήσω την Ένωση Παγγαιικού Δρυάδος σε όποιον το επιθυμεί. Από την ερχόμενη Δευτέρα τελώ υπό παραίτηση.Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε, παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα που συναντήσαμε.

Πιστεύω ότι δεν αδίκησα κανέναν. Λειτούργησα πάντοτε με μετριοπάθεια, υπηρετώντας θεσμικά το ρόλο μου ως πρόεδρος, με σεβασμό προς όλους ανεξαιρέτως και επιδίωξα το καλύτερο.

Εύχομαι να υπάρξουν άνθρωποι που θα αναλάβουν την ομάδα και δεν θα πάει στράφι όλη η προσπάθεια που έγινε από μένα και μέλη του συμβουλίου όλα αυτά τα χρόνια!!!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑