Ειδήσεις

Published on March 21st, 2023 | by paggaiorama

0

Αγώνας δρόμου προς τιμήν «Φρίξου Παπαχρηστίδη»

Τον 6ο αγώνα δρόμου σε δημόσια οδό, στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη της περιοχής, Φρίξου Παπαχρηστίδη διοργανώνουν ο Δήμος Παγγαίου, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΚ και με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης.

Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.

Πρόκειται για αγώνα 10.000μ. ο οποίος θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη την Κυριακή 26 Μαρτίου, με αφετηρία και τερματισμό στον περίβολο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου. Η διαδρομή είναι κυκλική μέσα στον αστικό ιστό της πόλης και προστίθεται ο περιμετρικός δασικός δρόμος στους πρόποδες του Συμβόλου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων-μελών του ΣΕΓΑΣ, γεννημένοι από το 2005 και μεγαλύτεροι, καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές-τριες.

Έχουν προγραμματιστεί και παράλληλοι αγώνες, 5.000μ. με δικαίωμα συμμετοχής αθλητών που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων-μελών του ΣΕΓΑΣ, γεννημένοι από το 2010 και μεγαλύτεροι, καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές-τριες καθώς και  1.000μ. για μαθητές-τριες Νηπιαγωγείων/ Δημοτικών και Γυμνασίων σχολείων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑