Ειδήσεις

Published on July 7th, 2023 | by paggaiorama

0

Πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα στον Δήμο Παγγαίου

Φαίνεται έχει “χαθεί η μπάλα” στον Δήμο Παγγαίου για την αποκομιδή των απορριμμάτων και φυσικό επακόλουθο είναι να πέφτουν πρόστιμα σε όσους παρανομούν και εναποθέτουν κλαδιά και μπάζα σε διάφορα σημεία των οικισμών.

Έχουμε δει ολόκληρες οικοσυσκευές να είναι παρατημένες στα χωριά, σε υπαίθριους χώρους και παράνομες χωματερές ενώ σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Ελευθερών (που φαίνεται ότι είναι δραστήριος στην αστυνόμευση) Χρήστος Πριονίδης να φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ότι παραδίδει ο ίδιος την λυπητερή σε παραβάτη στην περιοχή του.

Το ερώτημα είναι ότι ενώ ξοδεύονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ιδιώτες για την αποκομιδή των απορριμμάτων ο δήμος Παγγαίου εμφανίζει μια κάκιστη εικόνα στο θέμα …σκουπίδι!

Θα ανατρέξουμε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και θα σας δώσουμε στοιχεία με τους αναδόχους που έχουν πάρει αυτή την υπηρεσία και καλό θα είναι να μας ενημερώσετε αν η αποκομιδή γίνεται κανονικά…

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Νέα Ηρακλείτσα: Σκουπίδια με τη μέθοδο… τζένγκα, πρόστιμα αβέρτα και άλλες ιστορίες περιβαλλοντικής τρέλας – KAVALA POST


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑