Ειδήσεις

Published on July 23rd, 2023 | by paggaiorama

0

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατεβάζει συνδυασμό στο Παγγαίο

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιούλη, η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων για το δημοτικό συμβούλιο και τις τοπικές κοινότητες της Καβάλας με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μίλησε και παρουσίασε τους υποψήφιους ο Χρήστος Ποτόλιας, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και νυν δημοτικός σύμβουλος.

Στην ομιλία του τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Στις 8 Οκτώβρη, έχουμε μπροστά μας μια ακόμα σημαντική πολιτική μάχη: αυτή των δημοτικών εκλογών. Η αχτίδα ελπίδας που μεγάλωσε με την ενίσχυση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές, να γίνει μεγαλύτερη… Να ενισχυθεί κι άλλο το ρεύμα μαχητικής λαϊκής αντιπολίτευσης απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ και των τοπικών υποστηριχτών της ίδιας πολιτικής σε τοπικό επίπεδο.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές, η άνοδος σε ψήφους και ποσοστά, η ανοδική εξασφάλιση σημαντικής ανόδου στις εργατικές λαϊκές γειτονιές μεγάλων δήμων, αλλά και η άνοδος σε ψήφους και ποσοστά στο δήμο μας, είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα για τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία.

Και στη μάχη των δημοτικών εκλογών που είναι μπροστά μας, ήδη εκφράζεται μια πιο ενισχυμένη συσπείρωση εργατικών, νεανικών, λαϊκών δυνάμεων στα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” τόσο στην Καβάλα, όσο και σε Παγγαίο και Νέστο, κυρίως στη Θάσο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑