Ειδήσεις

Published on September 1st, 2023 | by paggaiorama

0

Δυνατός ο Χρ. Τοψίδης στην Καβάλα

ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΛΕΚΤΟ

Με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία ανακοινώνουμε την οριστική υποβολή του συνδυασμού μας για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Ο συνδυασμός μας, με την επωνυμία “ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ» και με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη, περιλαμβάνει 115 υποψηφίους/ες στο ψηφοδέλτιο του, τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό.

Λόγω της υψηλής αποδοχής και εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου αποτέλεσε πρόκληση ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη σύνθεση. Μια σύνθεση που εκπροσωπεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας της περιφέρειας.

Καθώς ο συνδυασμός «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ» είναι ανεξάρτητος από κομματικές δεσμεύσεις, η επιλογή έγινε με ουσιαστικά κριτήρια. Βασικό κριτήριο υπήρξε η κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων κοινωνικών ομάδων ανά Περιφερειακή ενότητα. Τα υπόλοιπα κριτήρια αφορούσαν το προφίλ, το έργο, τη μέχρι σήμερα πορεία των υποψηφίων και την ταύτιση τους με τις αρχές του σύγχρονου μοντέλου διοίκησης που προτείνει η ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ασφαλή Περιφέρεια που λειτουργεί με σχέδιο και λαμβάνει αποφάσεις, καθοδηγούμενη από έγκυρα και αξιόπιστα δεδομένα, χωρίς να εκτελεί μη επωφελείς πολιτικές δεσμεύσεις. Μια περιφέρεια που εκτελεί, αξιολογεί και διορθώνει. Που αξιολογείται και είναι υπόλογη τόσο για τις επιτυχίες όσο και για τις αστοχίες της. Μια Περιφέρεια που έχει όραμα, πρόγραμμα και προχωράει άμεσα στην εφαρμογή αναπτυξιακών πολιτικών.

Θα εργασθούμε να προσφέρουμε ισόρροπη ανάπτυξη, μεταξύ κοινωνίας και οικονομίας. Όλα τα δεδομένα της σύγχρονης οικονομίας επισημαίνουν ότι, οι κοινωνίες που δεν επενδύουν στην ευημερία των  πολιτών τουςοποιαδήποτε ανάπτυξη και να παρουσιάζουν, αυτή είναι παροδική και δεν διαρκεί .

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια Περιφέρεια ασφαλή με προοπτικές ανάπτυξης και τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Καλούμε όλους τους πολίτες να μας στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το όραμά μας για μια διοίκηση που λειτουργεί με σχέδιο, αποτελεί μέρος της κοινωνίας, μαθαίνει και εξελίσσεται.

Όλοι μαζί θα αλλάξουμε αυτόν τον τόπο. Θα δημιουργήσουμε έναν τόπο καλύτερο και ασφαλή.

Μετά την υποβολή του συνδυασμού στο πληροφορικακό σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών, ο επικεφαλής της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Χριστόδουλος Τοψίδης, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ όλους και όλες τους υποψήφιους και τις υποψήφιες που συντάσσονται με το όραμα μας. Αισθάνομαι συγκινημένος από την μεγάλη διάθεση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο μας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να αισιοδοξώ για το αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου. Με την εργατικότητα των στελεχών μας και την εμπιστοσύνη του κόσμου, θεωρώ ότι η βραδιά των εκλογών θα φέρει την αλλαγή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με την παράταξή μας στην θέση της Διοίκησης».

ΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ

  1. ΑΛΕΠΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  2. ΑΡΑΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  3. ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
  4. ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΙΑΤΡΟΣ
  5. ΔΑΛΚΙΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
  6. ΕΡΓΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
  7. ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  8. ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ -ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, τ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
  9. ΚΑΧΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΛΗ)- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  10. ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  11. ΚΟΚΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)- ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
  12. ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  13. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ- ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ
  14. ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ- ΑΓΡΟΤΗΣ
  15. ΛΥΧΟΥΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ- ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ
  16. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ- ΓΕΩΠΟΝΟΣ, τ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
  17. ΜΑΡΜΑΛΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
  18. ΠΕΤΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ -ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  19. ΠΡΑΒΙΤΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ)- ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
  20. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  21. ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
  22. ΤΣΙΓΚΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  23. ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑