Ειδήσεις

Published on June 26th, 2023 | by paggaiorama

0

“Δάκρυ κορόμηλο” για τον Νίκο… στο Παγγαίο!

Δεκάδες οι αναρτήσεις με την ηχηρή απουσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου από το κυβερνητικό σχήμα ενώ κάποιοι κάνουν λόγο ότι τον φοβήθηκε ο Μητσοτάκης για τον μεγάλο αριθμό ψήφων που πήρε στις εκλογές.

Ειδικά στο Παγγαίο το “δάκρυ πέφτει κορόμηλο” και υπάρχει μεγάλη αναστάτωση…

Στις 63 θέσεις που έχει η νέα κυβέρνηση απορίας άξιον είναι γιατί δεν βρέθηκε μια θέση για τον Νίκο!

O Θανάσης Φιλόσογλου γιός του πρώην δημάρχου και Οννεδιτης αναφέρει σε ανάρτησή του: “26.269 …
Ποτέ ξανά, ποτέ κανείς!”

Το νούμερο αφορά τις ψήφους που πήρε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας στις εκλογές της 21ης Μαίου 2023.

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος επισημαίνει: “Η απουσία του Νίκου από την κυβέρνηση, πλήγμα για την Καβάλα”…

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης επισημαίνει: “Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η μη υπουργοποιηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Αυτη η απορία αποτυπώνεται με εμφατικό τρόπο στις εκατοντάδες αναρτήσεις στο twitter”.

Κάποιος άλλος γράφει: “Λογικό να πετάξει εκτός τον Παναγιωτοπουλο… 2ος σε ψήφους σε όλοι την Ελλάδα μετά τον Μητσοτάκη… Ήταν άξιος να ψηλώσει… Θωράκισε όλοι την χώρα όταν όλοι οι άλλοι έτρωγαν σπόρια στους καναπέδες τους και έπαιρναν φράγκα για να περνάνε λαθρομετανάστες μέσα στην Ελλάδα… “

Και κάποιος άλλος το τερματίζει: “Το ειπε αλλωστε κ ο Ακαρ Too big γι αυτη την Κυβερνηση !”.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΆΛΛΟ ΠΛΑΝΟ

Ενώ το θέμα δεν αφορά τον δήμαρχο Παγγαίου προφανώς μια και αναφέρει σε ανάρτησή του συγχαρητήρια για την υπουργοποίηση του δημάρχου Τρικάλων …γράφοντας: “Όταν ένας πετυχημένος δήμαρχος κερδίζει την εμπιστοσύνη μιας νέας κυβέρνησης και αναλαμβάνει υπουργείο στην αιχμή του δόρατος, τότε εμείς οι φίλοι του αισθανόμαστε χαρά και υπερηφάνεια.

Φίλε μου Dimitris Papastergiou η δική σου επιτυχία είναι και δική μας.

Με το ίδιο μεράκι και αγάπη για τον τόπο σου, είμαι σίγουρος ότι θα καταπιαστείς με τα θέματα του χαρτοφυλακίου σου.

Μπορεί τα Τρίκαλα να χάνουν έναν εξαιρετικό δήμαρχο, η Αυτοδιοίκηση έναν ικανό επικεφαλής, αλλά κερδίζει η χώρα έναν εξαιρετικό άνθρωπο σε μια θέση κρίσιμη, σε μια θέση που θα διαμορφώσει την Ελλάδα του 21ου αιώνα .

Σε συνεργασία με τον πολύ καλό φίλο Thodoris Livanios που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών είναι βέβαιος ότι η ΚΕΔΕ , η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι συμπολίτες μας θα βγούμε πολλαπλά κερδισμένοι .

Ελπίζω – μάλλον είμαι σίγουρος – ότι θα συνεχίσουμε να τα λέμε από κοντά όπως όλα αυτά τα χρόνια κάναμε.

Συγχαρητήρια!!!!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑