Ειδήσεις

Published on October 24th, 2022 | by paggaiorama

0

Αποκαλύψεις για την συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΟΣΤΙΣΕ 33.263 ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ 11.983 ΕΥΡΩ – ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ 22.000 ΕΥΡΏ

Με ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου, Ανέστης Τσαβδαρίδης αναφέρει:

Είκοσι δύο χιλιάδες ευρώ τουλάχιστον «μπήκε μέσα» , είκοσι δύο χιλιάδες ευρώ ήταν η οικονομική ζημιά για το Δήμο Παγγαίου από τη διοργάνωση της καλοκαιρινής συναυλίας στα Κάστρα Ν. Περάμου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΏ

Σύμφωνα με την έγγραφη απάντηση σε αίτημά μου της ΠΑΓΓΑΙΟ ΑΕ (Μονομετοχική Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου) που ανέλαβε την οικονομική διαχείριση της συναυλίας :

ΕΣΟΔΑ 11.983 – ΕΞΟΔΑ 33.263

Η οικονομική ζημιά για το ταμείο του Δήμου Παγγαίου, λοιπόν, στο καλύτερο σενάριο ανέρχεται στο τεράστιο ποσό των 22.000 ευρώ .

Σε μια περίοδο που οι δημότες και γενικότερα οι πολίτες υποφέρουν από την ακρίβεια, τη φορολόγηση και τα τέλη ο Δήμος Παγγαίου «πετά» 22.00 ευρώ.

Πόσες παρεμβάσεις θα μπορούσαν να γίνουν προς όφελος των δημοτών με αυτό του ποσό!✔️Προκύπτουν όμως για τη Διοίκηση του Δήμου Παγγαίου αμείλικτα ερωτήματα:

Γιατί η αμοιβή του συγκεκριμένου μουσικού σχήματος (25.420) ήταν η ακριβότερη πανελλαδικά κατά πολλές χιλιάδες ευρώ από ανάλογες συναυλίες του ίδιου σχήματος σε άλλα μέρη της Ελλάδας την ίδια περίοδο;➡️Γιατί υπήρξαν μεγάλες πρόσθετες δαπάνες ,αμφισβητούμενης αναγκαιότητας και χρησιμότητας, οι οποίες αύξησαν κατά πολύ το συνολικό κόστος;

Γιατί οδηγήθηκε η συναυλία σε τέτοια εισπρακτική αποτυχία;

Υπάρχει κάποιος παράγοντας της Διοίκησης που θα αναλάβει την ευθύνη για το φιάσκο και θα ζητήσει συγγνώμη από τους δημότες; “Σιγά τα λάχανα” αναφώνησε πρωτοκλασάτο στέλεχος της Διοίκησης σχολιάζοντας την παρέμβασή μου για το μεγάλο αυτό θέμα!”..

ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ PAGGAIORAMA;

Τελικά δεν είχε κόσμο η Ελευθερία Αρβανιτάκη (paggaiorama.gr)


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑