Ειδήσεις

Published on August 19th, 2023 | by paggaiorama

0

Παίρνει διαστάσεις η καταγγελία Ορφανίδου…

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ; ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ;

Μια ακόμη καταγγελία για περιστατικό σε beach bar– αυτή τη φορά στους Αμμολόφους Παγγαίου- ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η Θεοδώρα Ορφανίδου, κατήγγειλε επώνυμα beach bar στην περιοχή Αμμόλοφοι της Καβάλας, εργαζόμενος του οποίου όχι μόνο δεν της επέτρεψε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό της έξω από το μαγαζί, επειδή δεν ήταν πελάτισσα, αλλά την απείλησε κιόλας ότι αν αφήσει το αμάξι της εκεί και φύγει, θα βρει σκασμένα τα λάστιχά της όταν επιστρέψει.

«Δεν μου απαγόρευσαν απλά, δεν κάναμε μια πολιτισμένη συζήτηση. Όταν τους είπα ότι έχω δύο μικρά παιδιά και λόγω ημερών δεν μπορούσα να βρω να παρκάρω και τους είπα “δεν θα αργήσω πολύ”,  με περισσό θράσος, ο υπάλληλος του beach bar μου είπε ότι “όταν γυρίσεις, τα λάστιχα του αυτοκινήτου θα είναι σκασμένα”. Αναρωτήθηκα αν έχει το beach bar o Πάμπλο Εσκομπάρ» εξηγεί στο Open η κυρία Ορφανίδου. 

Η καταγγέλλουσα εξηγεί ότι δεν είναι ιδιωτικό πάρκινγκ, αλλά δημόσιος χώρος που το έχει καταχραστεί το εν λόγω beach bar. Εν τέλει, πλήρωσε εικονικά είσοδο 7 ευρώ για να την αφήσουν να παρκάρει. «Τους είπα “σας παρακαλώ, πόσο είναι ένας καφές να πληρώσω και αφήστε με να παρκάρω”. Δεν με άφηναν. Εν τέλει ήρθε ένας ευγενέστατος υπάλληλος και μου είπε να πληρώσω την είσοδο». 

Όπως είπε η κυρία Ορφανίδου, απευθύνθηκε στην αστυνομία για αυτές τις «πρακτικές νύχτας», με τους αστυνομικούς να της λένε ότι θα προβούν σε τηλεφωνική σύσταση στο κατάστημα.

Καταγγελία κατά beach bar στην Καβάλα: «Αν παρκάρεις απ΄έξω, θα σου σκίσουμε τα λάστιχα» | LiFO


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑