ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on June 1st, 2022 | by paggaiorama

0

Ο Βασίλης Καρράς στην Μελβούρνη!

Το κοινό της Μελβούρνης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον ερμηνευτή των τεράστιων εμπορικών επιτυχιών όπως «Δεν Πάω Πουθενά», «Γύρισε» και «Τηλεφώνησέ Μου» για τρεις αξέχαστες βραδιές, στις 3, 4, και 11 Ιουνίου

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, ο οποίος επί χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο έχοντας κάνει πολλές επιτυχίες στον χώρο του τραγουδιού, με εμφανίσεις όχι μόνον εντός Ελλάδος, αλλά και στο εξωτερικό, έρχεται για άλλη μια φορά στην Αυστραλία για τρεις μοναδικές συναυλίες στην Μελβούρνη.

Ο Βασίλης Καρράς με καταγωγή από την Καβάλα, άρχισε την επαγγελματική του πορεία από την Θεσσαλονίκη. Οι δίσκοι του έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι και έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς όπως ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Φοίβος, ο Χρήστος Δάντης και πολλοί άλλοι. Έχει κάνει ντουέτα με πολλούς τραγουδιστές όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή και η Άντζελα Δημητρίου. Εκτός από ερμηνευτής, είναι και στιχουργός, έχοντας γράψει τραγούδια για πολλούς Έλληνες τραγουδιστές.

Το κοινό της Μελβούρνης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον ερμηνευτή των τεράστιων εμπορικών επιτυχιών όπως «Δεν Πάω Πουθενά», «Γύρισε» και «Τηλεφώνησέ Μου» για τρεις αξέχαστες βραδιές, στις 3, 4, και 11 Ιουνίου στο TRAK Lounge στο Toorak.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑