ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Published on March 23rd, 2022 | by paggaiorama

0

Ο Κασίδης φτιάχνει …ζαμπόνι Παγγαίου!

Αντιγράφω το  σχόλιο του ερευνητή και γευσιγνώστη Στάθη Χαρπαντίδη: «Αυτό το παιδί θα με ξαφνιάζει συνεχώς ευχάριστα , ο λόγος για τον νεαρό Κρεοτέχνη Μάνο Κασίδη  από τα Δωμάτια του Παγγαίου και το νέο του δημιούργημα που δοκίμασα χθες.

Τύφλα να έχει το προσούτο και το ισπανικό χαμόν, εγώ θα το ονομάσω  ζαμπόνι Παγγαίου και είναι ένα εξαίσιο  αλλαντικό  που ωρίμασε για ένα μήνα μέσα σε μια πούδρα από βότανα και φιστίκι Αιγίνης. 

Έχει απαλό ροζ χρώμα, ντελικάτη και βουτυράτη υφή , η γεύση του στιβαρή και full αρώματα ξηρών καρπών.

Στην επιτυχία του αλλαντικού βοήθησε και η ωρίμανση του στο ψυχρό κλίμα της περιοχής που βρίσκεται στους πρόποδες του χρυσοφόρου όρους Παγγαίο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑