Ειδήσεις

Published on September 27th, 2023 | by paggaiorama

0

Τι είπε ο Δαμιανός για τον Βασίλη Καρρά…

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΕΣΣΟΓΛΙΔΗΣ: «Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! 

Εδώ και καιρό, ο πλέον δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς έχει απομακρυνθεί από τις δραστηριότητές του, ενώ πριν από λίγους μήνες μία φωτογραφία του που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, θορύβησε τους πάντες. Και φυσικά, όλοι σεβάστηκαν το γεγονός ότι ο τραγουδιστής μπορεί να περνά μία περιπέτεια υγείας, για την οποία δεν δόθηκαν ποτέ λεπτομέρειες.

Ωστόσο, σήμερα και μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο αδελφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός Κεσογλίδης, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σοβαρή δοκιμασία που περνά ο πλέον αγαπητός λαϊκός τραγουδιστής, αναφερόμενος με ειλικρίνεια και διακριτικότητα μαζί σ’ αυτό που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του.

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει… Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. 

Χθες το βράδυ ήμουν μαζί του, κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα πάρα μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι. Στον αδερφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας.

Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κεσογλίδης.

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων της εκπομπής, ο ίδιος εξήγησε ότι ο τραγουδιστής είναι ενήμερος για την κατάστασή του και κάνει τη δική του προσπάθεια να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, πηγαίνει κανονικά στις προγραμματισμένες θεραπείες του και έχει καλή ψυχολογία.

«Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! 

Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες», συμπλήρωσε ο αδελφός του, Δαμιανός.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑