Ειδήσεις

Published on September 1st, 2023 | by paggaiorama

0

Τι φοβούνται και δεν την προβάλλουν;

ΟΙΚΤΡΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ…

Η δημοσιογραφία είναι λαϊκά” και σε γενικές γραμμές, η μεταφορά γεγονότων, ο σχολιασμός τους και η κριτική στην εξουσία…

Θέλετε και την πιο φιλοσοφική θεώρηση του τι είναι δημοσιογραφία;

Δημοσιογραφία είναι η συγκέντρωση ειδήσεων και πληροφοριών, και η διάδοση τους μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης με στόχο την κατά το δυνατόν ορθή πληροφόρηση των πολιτών.

Η δημοσιογραφία εμπεριέχει την υποκειμενική άποψη αυτού που την ασκεί, από τον τρόπο διαμόρφωσης ή παρουσίασης των συγκεντρωμένων πληροφοριών, μέχρι τον άμεσο σχολιασμό τους.

Όποιος ασκεί τη δημοσιογραφία ως επάγγελμα υπόκειται στον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας της ένωσης συντακτών στην οποία ανήκει.

Οι τομείς με τους οποίους ασχολείται η δημοσιογραφία καλύπτουν όλα τα ζητήματα της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής.

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΒΑΡΥΤΗ

Το ότι μια γυναίκα κατεβαίνει για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο ως υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου για ορισμένους δημοσιογράφους είναι ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ…

Πιθανόν για να το δημοσιοποιήσουν πρέπει να έχουν κάποιο όφελος! Κι όχι κατ’ ανάγκη οικονομικό.

Μας κάνει εντύπωση ότι από τη στιγμή που ανακοίνωσε η Μαρία Βαρύτη την υποψηφιότητά της ορισμένοι δεν έχουν μπει στον κόπο να γράψουν έστω και μια λέξη για την υποψηφιότητά της, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥ!

Καλώς… όλοι κρίνονται και ιδιαίτερα από τους αναγνώστες, ακροατές, τηλεθεατές…

Πάντως η εικόνα που παρουσιάζουν μόνο οίκτο προκαλεί!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑