Ειδήσεις

Published on December 13th, 2022 | by paggaiorama

0

Η Αντιπεριφέρεια στρώνει με άσφαλτο το Παγγαίο!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι υπό την επίβλεψη και διαρκή παρακολούθηση του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων και των υπολοίπων Τμημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καβάλας και με τις συντονισμένες ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αλέξη Πολίτη πραγματοποιούνται τα εξής έργα:

Έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης φθαρμένου οδοστρώματος σε επιλεγμένα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου του Νομού Καβάλας στα πλαίσια του έργου: «Εργασίες συντήρησης οδοστρωμάτων σε τμήματα των υπ΄αρίθμ. 6, 8, 10, 11, 12 και 13 επαρχιακών οδών Ν. Καβάλας» προϋπολογισμού ύψους 1.200.000 ευρώ.

Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι επεμβάσεις σε τμήμα της 10ης επαρχιακής οδού μεταξύ Γαληψού και Ορφανίου, καθώς και σε τμήματα της 11ης επαρχιακής οδού μεταξύ Παλαιοχωρίου και Νικήσιανης.

Οι παρεμβάσεις θα είναι διαρκείς και συνεχιζόμενες και θα καλύψουν πολλές ανάγκες του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καβάλας σε όλο το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΕ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ – ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ

Ταυτόχρονα μέσω των εργολαβιών συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Καβάλας έχουν γίνει παρεμβάσεις βελτίωσης του υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα με την μέθοδο της σφαιριδιοβολής στην θέση ΄΄Τόσκα΄΄ και στο οδικό δίκτυο μεταξύ των Δ.Κ. Ελευθερών και Δ.Κ. Ακροβουνίου.

Οι παρεμβάσεις αυτές θα συμπληρωθούν από μεγάλης έκτασης έργα τόσο στην Νέα Ηρακλείτσα, όσο και στην Νέα Πέραμο Καβάλας, με κατασκευή κόμβων, πεζοδρομίων και νέου συστήματος ηλεκτροφωτισμού επί της 10ης επαρχιακής οδού, ενώ ωριμότητα παρουσιάζει και το έργο της Βελτίωσης – Διαπλάτυνσης της επαρχιακής οδού στο τμήμα Νέα Πέραμος – Α/Κ Ελαιοχωρίου-Εγνατίας Οδού, το οποίο σχεδιάζεται να χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του Ε.Σ.Π.Α. κατόπιν πρόσκλησης.

φωτο: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑