Ειδήσεις

Published on February 13th, 2024 | by paggaiorama

0

Στην εντατική έγραψε τραγούδι ο Βασίλης Καρράς

ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ

«Το τελευταίο τραγούδι που έγραψε ο αγαπημένος μας Βασίλης Καρράς μέσα από το Νοσοκομείο. Επειδή δεν πρόλαβε να το πεί ο ίδιος, ζήτησε από τον Νίκο Μακρόπουλο να το ερμηνεύσει και να βάλει τη ψυχή του!!! Καλοτάξιδο…!!! Και όσο για σένα Βασίλη να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε εκεί πάνω…», αναφέρει η ανάρτηση της σελίδας του Βασίλη Καρρά.

Ο Νίκος Μακρόπουλος σε συνέντευξή του στο «2Night Show», αποκάλυψε το τελευταίο τηλεφώνημα που είχε από τον Βασίλη Καρρά, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Ο τραγουδιστής, συγκινημένος είπε για τον άλλοτε συνεργάτη του: «Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι γνωστή. Είχαμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, είχαμε μία σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά τι έχει, με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει: πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μία χάρη, να πεις ένα τραγούδι αλλά να βάλεις την ψυχούλα σου. Και εκεί αρχίζει και κλαίει».

Ο Νίκος Μακρόπουλος συνέχισε: «Ήμουν συγκλονισμένος, άρχισα να κλαίω κι εγώ. Κλείσαμε το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Ο Βασίλης ήταν γενικότερα ευσυγκίνητος, πόσο μάλλον με την αρρώστια του».

«Το έγραψα  το τραγούδι και του το έστειλα να το ακούσει. Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει “σε ευχαριστώ πολύ, γιατί έβαλες την ψυχούλα σου”. Και άρχισε πάλι να κλαίει και να κλαίω κι εγώ. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με τον Βασίλη».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑