Ειδήσεις

Published on September 21st, 2023 | by paggaiorama

0

Η Κική Αλεπίδου ανοίγει τα χαρτιά της

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΤΟΨΙΔΗ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ

«Γεννήθηκα στον Πλατανότοπο του Δήμου Παγγαίου, όπου και ζω μέχρι σήμερα. Είμαι παιδί αγροτικής, τρίτεκνης, παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας. Από τους γονείς μου έμαθα να κυνηγάω με πείσμα και υπομονή τους στόχους μου, χωρίς να πατάω επί πτωμάτων. Από τον παππού μου κληρονόμησα το «μικρόβιο» της ενασχόλησης μου με τα κοινά, καθώς ο ίδιος διετέλεσε πρόεδρος στο χωριό για 8 χρόνια και πρόεδρος για 13 χρόνια του Τ.Ο.Ε.Β. Πιέριας Κοιλάδας. Επαγγελματικά ασχολούμαι με τις αμπελοκαλλιέργειες, το οικογενειακό παραδοσιακό αποστακτήριο και την ταβέρνα μας, «Το κάτι άλλο» που βρίσκεται στον Πλατανότοπο του Δήμου Παγγαίου. Συμμετέχω ενεργά στα κοινά ως μέλος αθλητικών, πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων. Η αγάπη μου για τον τόπο, ήταν αυτή που με ώθησε να συμμετέχω στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Παγγαίου, όπου και εκλέχθηκα δημοτική σύμβουλος από τη Δημοτική Ενότητα Πιερέων».

Ποιος ήταν ο λόγος που σας ώθησε να κατέλθετε ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου;

«Ως άνθρωπος μ’ αρέσει να εξελίσσομαι και όταν αποφασίζω κάτι θέλω να έχει και συνέχεια. Το να εκπροσωπείς τον τόπο σου σε περιφερειακό επίπεδο είναι μεγάλη ευθύνη και τιμή. Έχοντας ήδη την εμπειρία στα προβλήματα της κοινωνίας σε δημοτικό επίπεδο, επιθυμώ να συμβάλω στην άμβλυνση αυτών των προβλημάτων για την τοπική κοινωνία αλλά και την Περιφέρεια. Για μένα η Περιφέρεια είναι μια μικρή κυβέρνηση και το στοίχημα με τον εαυτό μου μεγάλο, αλλά είμαι αισιόδοξη».

Γιατί επιλέξατε να συστρατευτείτε με τον Χριστόδουλο Τοψίδη και τον συνδυασμό Περιφερειακή Σύνθεση;

«Εκτιμώ και σέβομαι τον κ. Τοψίδη. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του, καθώς η προσέγγιση του προς το πρόσωπο μου ήταν ανθρωποκεντρική. Στις μεταξύ μας προσωπικές συζητήσεις διαπίστωσα πως υπήρχε ουσιαστικό νόημα, κάτι το οποίο επίσης συνέβαλε θετικά στην απόφαση μου. Πριν την απάντηση μου, ως όφειλα, συμβουλεύτηκα την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που εκτιμώ, αλλά και έμπειρους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης. Για μένα ήταν μια ιδέα που άνθισε και ωρίμασε. Εύχομαι με την συμμετοχή μου να καταφέρω καταρχάς ως υποψήφια και έπειτα ως περιφερειακή σύμβουλος, αν φυσικά το επικροτήσουν οι συμπολίτες μου με τη ψήφο τους, να προσφέρω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑