Ειδήσεις

Published on May 30th, 2023 | by paggaiorama

0

Δεν βρίσκουν Δήμο να παραπονεθούν

Εκφράζουν παράπονα ότι ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΕΥΡΩ!!!!

Ένα πικρό παράπονο βγάζουν οι παραθεριστές οι περισσότεροι και μόνιμοι κάτοικοι στην Παραλία Οφρυνίου απέναντι στη Δημοτική Αρχή του Φίλιππου Αναστασιάδη καθώς αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και δεν μπορούν να βρουν δίαυλο επικοινωνίας με τον Δήμο Παγγαίου.

Εκφράζουν παράπονα ότι ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΕΥΡΩ!!!!

Η ανάρτησή τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

Καλησπέρα σε όλους, πραγματικά τα κουνούπια είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Όλοι έχουμε αυλές και δεν μπορούμε να καθίσουμε με αποτέλεσμα κλεινόμαστε νωρίς μέσα στα σπίτια. Αν μπορεί κάποιος να προτείνει με ποιον τρόπο θα μπορούσαμε να πιέσουμε τις δημοτικές αρχές;

Tasos Papadopoulos Το κακό είναι ότι δεν είμαστε ψηφοφόροι τους και δεν έχουν συμφέρον εμάς, γιατί αν ήμασταν σήμερα μερικούς μήνες πριν τις εκλογές, δημοτικές, τα πάντα θα είχαν κάνει !!!

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ομαδική στάση πληρωμών γιατί δεν είναι και λίγα τα χρήματα 💸💰 που τους δίνουμε πληρώνοντας το νερό για χρυσάφι.

Sula Amigdalaαπό τώρα δεν μπορούμε να καθίσουμε έξω τι θα γίνει το καλοκαίρι;;;;; έλεος!!! κάντε κάτι

Karin Welinski finde es auch nicht toll immer im Apartment zu sitzenBin gerade wieder unterwegs von Deutschland nach Tuzla um über Sommer dort zu sein. Jedes Jahr das selbe

Βασω Πασχαλουση Έχω μία απορία! Τους Βούλγαρους δέν τους τσιμπάνε; Και δέν το λέω ρατσιστικά. Δίπλα μου οι Βούλγαροι όλη νύχτα ψήνουν, τρώνε και γλεντάνε. Και αυτό γίνεται κάθε βράδυ. Εγώ μόλις αρχίζει να νυχτώνει δέν μπορώ να γλυτώσω από τα κουνούπια και μπαίνω μέσα. Φέτος μάλλον θα μένω στο χωριό μου και θα πηγαινοερχομαι για μπάνιο!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑