Ειδήσεις

Published on December 30th, 2023 | by paggaiorama

0

Αοριστίες και το μέγα έλεος!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας του Δήμου Παγγαίου Γιώργος Καλλινικίδης στον ΕΝΗΜΕΡΟ κλήθηκε να μας ενημερώσει για το τι προτίθεται να κάνει η διοίκηση Αναστα;σιάδη στην επόμενη πενταετία.,..

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ

«Γενικά έχουμε κάποια εμβληματικά έργα που ελπίζουμε να προχωρήσουν, όπως είναι το Γεωθερμικό Πεδίο, ένα από τα βασικά μας έργα, ένας μεγάλος στόχος, γιατί θα φέρει και περαιτέρω ανάπτυξη.

Ο Τουρισμός φαίνεται ότι πηγαίνει πολύ καλά επίσης και εμείς προσπαθούμε να ενισχύσουμε όσο μπορούμε τον Δήμο μας σε επίπεδο υποδομών, γιατί αν δεν έχεις υποδομές δύσκολα μπορείς να αντεπεξέλθεις στις μεγάλες απαιτήσεις.

Ελάχιστα είναι τα προβλήματα που είχαμε στον τομέα της Καθαριότητας, καθώς το μοντέλο της σύμπραξης με ιδιώτη πηγαίνει καλά.

Όσον αφορά τους βιολογικούς καθαρισμούς τελειώσαμε στην παραλία Οφρυνίου κι επόμενο βήμα είναι η επέκταση του βιολογικού καθαρισμού της Νέας Περάμου, έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στη μεγάλη τουριστική κίνηση.

Στον τομέα της Παιδείας στόχος μας είναι ένα νέο δημοτικό σχολείο στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού, γιατί ευτυχώς υπάρχει μία περιοχή που παρουσιάζει αύξηση πληθυσμού.

Επιδίωξη μας είναι ένα καινούργιο 12θέσιο δημοτικό σχολείο, αντάξιο και των μαθητών και του εκπαιδευτικού δυναμικού που έχουμε στην περιοχή», σημείωσε ακόμη στις δηλώσεις του ο κ. Καλλινικίδης.  

Πάρτα τα λόγια του και πάντα στο Παζάρι!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑