Ειδήσεις

Published on June 28th, 2023 | by paggaiorama

0

Ξαναθυμήθηκαν τον καυγά στη συναυλία του Κουρκούλη

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Κουρκούλης στο Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 27/6 με τον τραγουδιστή να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή και την οικογένειά του αλλά και για την καριέρα του.

Αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στο ανανεωμένο Frangelico με τον Κουρκούλη να είναι στα καλύτερα του. Η εμπειρία του στο χώρο είναι μεγάλη με πολλές και μεγάλες συνεργασίες και έτσι ο ίδιος έχει να παραθέσει μερικά ευτράπελα…

Αυτό λοιπόν, που θυμήθηκε και μετέφερε στο κοινό δεν είναι άλλο από τη στιγμή, που έκανε πρεμιέρα και μετά από μια σειρά λάθος κινήσεων πήρε φωτιά επί σκηνής…

«Έχω καεί, έχω πνιγεί, έχω φάει λάσπες! Εγώ τότε με το παίζεις με τη φλόγα αντί να έρθει η φωτιά πρώτα και μετά εγώ για να γίνει το εφέ, βγαίνω εγώ και έρχεται η φωτιά και με καίει. Κάηκα κανονικά, είχε κόσμο, είχε κανάλια, κόσμο…συνέχισα να τραγουδάω καμένος, είχε πάθει έγκαυμα τρίτου βαθμού στη δεξιά μου πλευρά. Έφυγα από τι σκηνή και βάζω το κεφάλι μου μέσα στον κουβά με τον πάγο, που είχαμε για τα ποτά και έτσι προκάλεσα δεύτερο έγκαυμα, για να ανακουφιστώ», είπε ο Νίκος Κουρκούλης.

Άγριο ξύλο σε συναυλία του

Ο κακός χαμός σημειώθηκε στο Παγγαίο στις Ελευθερές πέρσι σε συναυλία του Νίκου Κουρκούλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή (19/8/2022) καθώς αφορμή για τον καβγά αποτέλεσε η απόφαση ενός Βούλγαρου, περίπου στις 3 τα ξημερώματα, να ανέβει στη σκηνή για να χορέψει.

Τα τραπέζια και οι καρέκλες, όμως, που βρίσκονταν μπροστά του φαίνεται ότι εμπόδιζαν την πρόσβασή του στην πίστα με αποτέλεσμα ο ίδιος να αρχίσει να χτυπάει έναν άλλο θαμώνα.

Αυτό που δεν ήξερε ο Βούλγαρος ήταν ότι ο νεαρός τον οποίο φέρεται να χτύπησε ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών. Κατά τις πληροφορίες ο νεαρός γρονθοκόπησε τον Βούλγαρο με αποτέλεσμα η παρέα του να αντιδράσει και ο καβγάς να γενικευτεί.

Όταν ο Νίκος Κουρκούλης είδε τι συνέβαινε διέκοψε τη συναυλία μεδημότες του δήμου Παγγαίου να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα όπως και τελικά συνέβη λίγη ώρα αργότερα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑