Ειδήσεις

Published on July 5th, 2023 | by paggaiorama

0

Κοσμοσυρροή στον Σαρμά της Νικήσιανης!

Πραγματικά τι ζήσαμε το Σάββατο 1 Ιουλίου στην Νικησιανη και στην ημέρα του σαρμά!

Ο κόσμος κυριολεκτικά βούλιαξε το προαύλιο του δημοτικού σχολείο από άκρη σ’ άκρη.

Η χαρα, το κέφι και η θετική ενέργεια ξεχείλιζε απο τους παρευρισκόμενους.

Χοροί, μουσικές και τραγούδια ακούστηκαν σ όλο το χωριό. Ευχαριστούμε απο καρδιάς ολο τον κόσμο που πήρε την ανηφόρα για την Νικησιανη, γλέντησε και διασκέδασε μαζί μας.

Όλο αυτόν τον κόσμο που μας στηρίζει και μας τιμά με την παρουσία του κάθε χρόνο.

Κάναμε τα πάντα για να εξυπηρετήσουμε τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά και αν υπήρξαν καθυστερήσεις και ταλαιπωρία για κάποιους, μας συγχωρείτε.

Επίσης νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τα παιδιά μας, τα παιδικά χορευτικά τμήμα του συλλόγου, τα καμάρια μας, αυτά για τα οποία φουσκώνουμε από περηφάνια κάθε φορά που τα βλέπουμε να προσπαθούν και να κοπιάζουν για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη αλλά και τις δασκάλες μας Κατερίνα Βασίλειου και Αθανασία Παπαζουδη.

Ευχαριστούμε θερμά τα Σκλαρής Αρτοζαχαροπλαστεία , τον Ανδρέα, Sklaris Andreas που ΚΑΙ φέτος ήταν εκει για να μας στηρίξει στις προσπάθειες μας. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο, τους εργαζόμενους του Δήμου και τον αντιδήμαρχο Παγγαίου Βασιλης Δημητρακουδης ο οποίος ήταν εκεί σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε.Επίσης ευχαριστούμε: Τον Αίας Προϊόντα λευκού μαρμάρου

Τον φούρνο Αποστολου για τα ψωμιά Τον Σκλαρη Χρήστο για τις δωρεές του Τον Apostolos Tsoboultis για τις εκτυπώσεις των αφισών της εκδήλωσης

Τον Αδαμ Μαγκαφινη για το ψυγείο Τον Πολιτιστικός Σύλλογος Γεωργιανής, τον Πολιτιστικός-Μορφωτικός Σύλλογος Αντιφιλίππων και την Ταβέρνα Σπηλιά για τα τραπεζοκαθίσματα Ευχαριστούμε τον καλλικέλαδο ιεροψάλτη μας Βασίλειο Μπαντή που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και μας χάρισε μοναδικές στιγμές. Ευχαριστούμε τον Πατέρα Θεοχάρη Καλπακογλου που μας τίμησε με την παρουσία του

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Παγγαίου και όλους τους δημοτικούς συμβούλους για την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου μας και τους εκπαιδευτικούς, για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Στο τέλος αφήσαμε τους ανθρώπους που είναι πάντα εκεί να κουβαλήσουν, να ψήσουν και να κάνουν ό,τι χρειαστεί, χωρίς να ζητήσουν και να αξιώσουν ΤΙΠΟΤΑ καθώς και τις γλυκύτατες νοικοκυρές που με μεράκι και αγάπη για το χωριό φτιάξανε τόσες κατσαρόλες σαρμαδακια για όλους εμάς.

Ευχαριστούμε λοιπόν όλους τους εθελοντές που τρέχανε επί μια εβδομάδα για την προετοιμασία αυτής της εκδήλωσης.

Η μεγαλύτερη επιτυχία ειναι ότι στο τελος της μερας είμαστε όλοι μαζί, αγκαλιασμένοι και αγαπημένοι και αυτό δείχνει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα για το χωριό μας και το μέλλον του τόπου.

Με τιμή το ΔΣ του συλλόγου ο Αραπης.

Πασχάλης Τσιλιγκιρης Νίκος Βεργούδης Νίκος Σκλαρής Ελισάβετ ΣκλαρήΕλένη Μαυρουδή Γαρυφαλια Παπαμανουήλ Πολύζω Μηχανετζή


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑