Ειδήσεις

Published on January 4th, 2024 | by paggaiorama

0

Λάθος χαρτοφυλάκιο… πήρε ο κ. Μποσμπότης;

Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ!

Η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη, αλλά και η θωράκιση έναντι των φυσικών καταστροφών, θα είναι τα δυο κυρίαρχα στοιχεία, στα οποία θα ρίξει το βάρος της η διοίκηση του Δήμου Παγγαίου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τα παραπάνω υπογράμμισε στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο Αντιδημάρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης.

«Ξεκινάει μια καινούργια πενταετία, στην οποία θα πρέπει να εστιάσουμε κατ’ εμέ κυρίως στην καθημερινότητα του πολίτη, να λύσουμε δηλαδή όλα τα προβλήματα της καθημερινότητάς του και φυσικά στα να ρίξουμε το βάρος μας σε θέματα της θωράκισης του Δήμου, έναντι των φυσικών καταστροφών, οι οποίες με την κλιματική αλλαγή καθημερινά θα βλέπουμε ότι θα μας απασχολούν όλο και περισσότερο. Είτε πρόκειται για πυρκαγιές, είτε πρόκειται για πλημμύρες. Εκεί πιστεύω ότι θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα, αυτό θα είναι το στοίχημα της επόμενης πενταετίας και πιστεύω στον Δήμο Παγγαίου να το κερδίσουμε αυτό το στοίχημα», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Μποσμπότης.

Μάλλον λάθος χαρτοφυλάκιο έδωσε στον κύριο Μποσμπότη ο δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης;  

Άσπρα βάσανα!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑