Ειδήσεις

Published on March 19th, 2023 | by paggaiorama

0

Το Παγγαίο υποκλίθηκε στον κύριο Πέτρο Παναγιώτου…

ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΡΙΞΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

Με πρωτοβουλία του Δήμου Παγγαίου σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, το πρωί, διοργανώθηκε μια θαυμάσια εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Δημάρχου Ελευθερούπολης κ. Πέτρου Παναγιώτου “ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΟΙ”.

Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη και στην εκδήλωση αυτή για το βιβλίο και τον συγγραφέα, μίλησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Δικηγόρος κ. Θεόδωρος Λυμπεράκης, που στην περίοδο δημαρχίας του Πέτρου Παναγιώτου ήταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, ο μαθηματικός και φίλος του Πέτρου Παναγιώτου, αλλά και συνοδοιπόρος κ. Θεόδωρος Βεργίδης και ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παγγαίου, κ. Χρήστος Μποσμπότης.

Ο Πέτρος Παναγιώτου φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όσους μίλησαν για το βιβλίο του και τον ίδιο αλλά και την πολιτική του διαδρομή, αλλά και όσους παραβρέθηκαν στην αίθουσα με ένα κοινό που άκουσε και προβληματίστηκε από την σπουδαία διαδρομή και το έργο του πρώην Δημάρχου Ελευθερουπόλεως και έφυγαν με μια απορία …γιατί δεν συνεχίστηκε αυτό το σπουδαίο έργο από όσους ακολούθησαν…

Η απάντηση είναι απλή, το έργο του Πέτρου Παναγιώτου είναι ζωντανό και μιλάει: Δημαρχείο Ελευθερούπολης, Πνευματικό Κέντρο Φρίξος Παπαχρηστίδης, Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, Δασικό Χωριό Παγγαίου, Πευκόραμα, ανάδειξη ιστορικού παραδοσιακού οικισμού Ελευθερούπολης, επέκταση Ελευθερούπολης βόρεια απέναντι από το στρατόπεδο μέχρι την είσοδο της Ελευθερούπολης προς Καβάλα, η επαναχρησιμοποίηση των στρατοπέδων από νέα όπλα, το Μακεδονικό Χωριό (που δεν πραγματοποιήθηκε αν και είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα λόγω γραφειοκρατίας) κ.λ.π.

Φυσικά η παρουσία του Πέτρου Παναγιώτου στο τιμόνι του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας έχει σφραγίσει, την επέκταση του προσήνεμου μώλου, τις εξέδρες, τον Επιβατικό Σταθμό στο Λιμάνι και άλλες παρεμβάσεις!

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν άνθρωποι της πολιτικής, όπως ο βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης και ο πρώην βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Άρης Μεντίζης και αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η ηθοποιός Ναταλία-Άννα Βασιλέκα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑