Ειδήσεις

Published on December 19th, 2022 | by paggaiorama

0

Οι αγρότες έψελναν και οι πολιτικοί …τα άκουγαν!

Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ …ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων “Φρίξος Παπαχρηστίδης” στην Ελευθερούπολη η συνάντηση των αγροτών του Παγγαίου με τους βουλευτές, δήμαρχο και εκπροσώπους του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, τα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την κοροϊδία που υφίστανται από τους φορείς όταν έχουν ζημιές!

Οι αγρότες του Δήμου Παγγαίου ζητούν απαντήσεις επί των εκκρεμοτήτων-δίκαιων αιτημάτων τους- επιπλέον αποζημιώσεων της παραγωγής που καταστράφηκε φέτος.

Και λόγω της ζημιάς από την κακοκαιρία στο τέλος Ιουνίου και λόγω της μη πώλησης των περισσότερων σταφυλιών στη ΔΕ Ελευθερών, αλλά και των ζημιών στα Τενάγη οι οποίες δεν έχουν αποζημιωθεί!

Το ζητούμενο δεν είναι αν άκουγαν τα προβλήματά τους, αλλά αν σκοπεύουν τα τα λύσουν…

Οι εκλογές είναι κοντά και ελπίζουμε οι αγρότες να μην ξεχάσουν και να αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!

Παρόντες οι βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης (ΝΔ), Τάνια Ελευθεριάδου (ΣΥΡΙΖΑ), εκπρόσωπος του υπουργού Παναγιωτόπουλου, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καβάλας Αλέξης Πολίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Χρήστος Γάκης, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης…

Δεν γνωρίζουμε αν παραβρέθηκαν εκπρόσωποι άλλων κομμάτων, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της Αγροτικής Επιτροπής Δήμου Παγγαίου κ.λ.π.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑