Ειδήσεις

Published on February 6th, 2024 | by paggaiorama

0

Ο Πολιτιστικός Ελευθερούπολης έκοψε πίτα…

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, κόψαμε τη βασιλόπιτά μας στο νεοκλασικό μας κτίριο επί της οδού Εγνατίας 14 στην Ελευθερούπολη.

Μετά τις ευλογίες του εφημέριου του ΙΝ Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως π. Παναγιώτη Χαλάτα, ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Βανδουλάκης Αργύρης, ανέφερε: “Καλημέρα σας και καλή χρονιά!

Ευχόμαστε κι ελπίζουμε σε ένα νέο, δημιουργικό έτος με πολλές αξιόλογες δράσεις, στις οποίες θα θέλαμε να είστε όλοι αρωγοί και συνοδοιπόροι.

Από το ξεκίνημα της νέας πολιτιστικής χρονιάς, τα μέλη όλων των τμημάτων μας έχουν αυξηθεί σημαντικά, κάτι μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Θα χαρούμε πολύ και με την εγγραφή ακόμα περισσότερων νέων, ενεργών μελών στον Σύλλογό μας. Το νέο Διοικητικό συμβούλιο, μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου και σε συνέχεια του προηγούμενου, έχουμε ήδη ξεκινήσει κάποιες δράσεις κι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο προετοιμασίας .

Η πρώτη μας προγραμματισμένη εκδήλωση θα είναι η πρωτοποριακή χοροθεατρική μας παράσταση, 9 και 10 Μαρτίου, που θα συνδυάζει το χθες και το σήμερα, τους παραδοσιακούς χορούς με το σύγχρονο θέατρο.

Η δεύτερη μας εκδήλωση θα είναι το μεγάλο μας αποκριάτικο πάρτι στη στέγη του Συλλόγου στις 16 Μαρτίου.

Η τρίτη μας προγραμματισμένη εκδήλωση θα είναι η θεατρική μας παράσταση, 11 και 12 Μαΐου, όπου θα ανεβάσουμε ένα μιούζικαλ-έκπληξη. Παράλληλα, μελετάμε διάφορα ακόμα θέματα, εκδηλώσεις και πολιτιστικές δράσεις και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πολιτιστική πρότασή σας, να τη συζητήσουμε και να προσπαθήσουμε να την υλοποιήσουμε.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθατε, να είστε όλοι καλά, καλή χρονιά σε όλους και πάλι!”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑