Ειδήσεις

Published on November 6th, 2023 | by paggaiorama

0

Προχωρά στη Νέα Πέραμο το project της Dimand;

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 70 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ…

Συγκεκριμένες κινήσεις και πλάνο ανάπτυξης έχει προγραμματίσει για την διετία που διανύουμε η Dimand, όπου σημαντικά έργα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επιπλέον, έχει ξεκινήσει η κατασκευή του logistics center στη Θεσσαλονίκη, στις πρώην εγκαταστάσεις της Valkan Export, το project στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Φιξ επίσης στη συμπρωτεύουσα, στη δυτική είσοδο της πόλης, όπου η Dimand σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας,  «κλήθηκε να γκρεμίσει αυθαίρετους ‘ναούς’ μπουζουκιού», που μεσουρανούσαν τα τελευταία 30 χρόνια στο τοπίο της νυχτερινής διασκέδασης της Θεσσαλονίκης.

Τα νέα μεγάλα project
Στα νέα μεγάλα project εντάσσεται όπως προαναφέραμε το πρώην βιομηχανικό ακίνητο της Softex (Αθηναϊκή Χαρτοποιία) επί της Ιεράς Οδού στον Ελαιώνα. Εκεί έχουν ξεκινήσει οι κατεδαφίσεις.

Αυτή τη στιγμή προχωρούν οι στατικές ενισχύσεις. Επιπλέον, η Dimand αγόρασε στο Μεγάλο Πεύκο έναν παλιό αποθηκευτικό χώρο 73 στρεμμάτων της Softex, στη Νέα Πέραμο Καβάλας ένα ακίνητο 70 στρεμμάτων και στη Νέα Σεβάστεια Δράμας ένα ακίνητο 933 στρεμμάτων.

Οι επενδύσεις τον Μάρτιο του 2023…

Πέραν των γνωστών έργων σε κτίρια γραφείων στη Θεσσαλονίκη (Ηub26, ΦΙΞ), η Dimand κατά τους τελευταίους μήνες προέβη στην αγορά σημαντικών εκτάσεων σε διάφορα σημεία της Βόρειας Ελλάδας,

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την εξαμηνιαία λογιστική κατάσταση του ομίλου στις 26 Μαίου, υπεγράφη συμβολαιογραφικό προσύμφωνο από την θυγατρική εταιρεία Dramar, δυνάμει του οποίου η τελευταία προσυμφώνησε την αγορά τεσσάρων ακινήτων/γεωτεμαχίων, επιφάνειας α. 632.225,68 τ.μ., β. 65.974,80 τ.μ., γ. 56.704,85 τ.μ., και δ. 178.214,44 τ.μ., που βρίσκονται στο αγρόκτημα Ν. Σεβαστείας του Δήμου Δράμας, έναντι 5,1 εκατ.ευρώ.

Αντίστοιχα, κατά την ίδια ημερομηνία, έτερη θυγατρική της Dimand (Nea Peramos Side Port) υπέγραψε προσύμφωνο για την αγορά ενός ακινήτου, επιφάνειας 70.080,00 τ.μ., στη θέση Νέας Ηρακλείτσας στην Καβάλα έναντι τιμήματος 600.000 ευρώ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑