Ειδήσεις

Published on June 26th, 2022 | by paggaiorama

0

Χωρίς νερό από το πρωί η Παραλία Οφρυνίου

Χωρίς νερό έχει μείνει από σήμερα το πρωΐ η περιοχή της παραλίας Οφρυνίου. Η διακοπή της υδροδότησης σημειώθηκε λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων και των παραθεριστών της περιοχής είναι πολλές και κάνουν λόγο για απουσία κάθε είδους πρόνοιας εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Παγγαίου.

Προβλήματα προκύπτουν όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για καταστήματα που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσλειτουργίες λόγω της απουσίας νερού.

Διακοπές υδροδότησης παρατηρούνται στην περιοχή, εν μέσω θέρους και χωρίς να προηγηθεί κάποια θεομηνία.

Η έλλειψη βασικών υποδομών στην παραλία Οφρυνίου αποτελεί τροχοπέδη για κάθε σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης καθώς οι διαρκείς πλημμύρες και οι πολύωρες διακοπές υδροδότησης καταφέρνουν σοβαρό πλήγμα στην όποια προσπάθεια ανάδειξής της σε παραθεριστικό προορισμό.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα στο δίκτυο της ΔΕΗ αποκαταστάθηκε και αναμένεται τις επόμενες ώρες να επανέλθει η υδρόδοτηση.

Η αγανάκτηση των κατοίκων γίνεται ακόμα μεγαλύτερη από την απουσία ενημέρωσης για τους λόγους της διακοπής υδροδότησης και για την χρονική στιγμή που θα επανέλθει.

ΠΗΓΗ: ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΕΡΡΩΝ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑